2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 332 بازدید | 40 پست
کسی که زیر اب یکی دیگه رو میزنه ادم مطمئنی نیست با پایین کشیدن بقیه میخاد خودشو بکشه بالا حالا چه را ...

یکی از دوستام اون یکیو ک اسمش فرزاد هستش میشناسه میگه خیلی پسر خوبیه.... چشم 🙏

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه نت گفتم بیای تو تایپیکم؟؟؟ ناراحتی برو

نگفتی بیا ولی اینم نگفتی که نیا ناراحت نیستم ولی مگه کسی فرزاد و شهرام و میشناسه با همین دو خط تاپیک من بهت بگم برو با شهرام ازدواج کن میکنی ؟؟؟ حرفم منطقی بود البته اگه راست باشه و تخیلاتت رو به خورد ما نداده باشی ولی اگه راسته اول خانواده تو در جریان بزار بهتر میتونی راهنمایی بگیری 😊😊😊😊

یکی از دوستام اون یکیو ک اسمش فرزاد هستش میشناسه میگه خیلی پسر خوبیه.... چشم 🙏

تحقیقات خودتو داشته باش 

ممکنه خوب شما با خوب دوستتون فرق داشته باشه 

امیدوارم بهترین انتخاب رو داشته باشی

🧡لطفا درخواست دوستی نفرستید🧡
فقط در حد دوست؟ خودتون ایرانی هستین؟ و آقا فرزاد افغان هستن یا افغان مقیم ایران؟

بله دوساله در حد دوست ساده میشناسه فرزاد و منم افغانم.... واسه کارش رفته افغانستان 3 ماه دگه برمیگرده... 

بله دوساله در حد دوست ساده میشناسه فرزاد و منم افغانم.... واسه کارش رفته افغانستان 3 ماه دگه برمیگرد ...

شهرام چی ؟شناختی ندارید ازش؟

البته من چون فرهنگ هموطن های افغان رو نمیدونم نمیتونم نظر قطعی بدم 

اگر قصدتون از اشنایی ازدواجه به یه مشاور مراجعه کنید 

اگر نه در حد دوستیه ک ببینید با کدوم بیشتر خوش میگذره

شهرام چی ؟شناختی ندارید ازش؟ البته من چون فرهنگ هموطن های افغان رو نمیدونم نمیتونم نظر قطعی بدم&nbs ...

نه از شهرام شناختی ندارم... قصد ازدواج داریم چون یکسره میگه میام پای مادر پدر تو میبوسم تا تورو بدست بیازم.

از اسمت معلومه انتخاب خودت رو کردی  آرام -فرزاد  نظر پرسیدنت دیگه چیه ؟؟؟؟؟؟؟

نه عزیزم فرزاد اسم خواهرزادمه تازه بدنیا اومده... اگه انتخاب کرده بودم نظر نمیگرفتم دیگه... اسم این طرف هم فرزاده

اگه میخواستم خانوادم بفهمن اینجا تایپیک نمیزذم  .

پس اشتباه میکنی مطمئن باش اونارو در جزیان بزاری خیلی بهتره برات تا اینجا اخه اینجا نه کسی تو و خانواده و نه فرهنگتو میشناسه نه اون دو نفر رو شاید ناخواسته راهنمایی غلط بگیری پس حتما خانوادتو در جریان بزار قبل اینکه وابسته بشی