طرف میاد تاپیک میزنه شوهرم اینطور یا زنم اون طور خواهرم اینطور و یا مادرم اون طور دوستان تو کامنت هر چی از دهنشون در میاد بار طرف میکنن گاهن میبنم نظرات و صد من یه غاز بی پایه اساس هم میدن که برو بکشش یا سگ محلش کن و...یا کلی خشنونت و نظرات نسنجیده و نپخته...خواهش میکنم راهکار به درد بخور دارین بدین ندارین بی خود میکنین عزیزای مردمو فحش میدین ...به چه اجازه ای همچین حرکتیو میزنین بعضیاشونو براشون ارزوی مرگ میکنین...البته اشتباه از دوستان هم هست که میان اینجا و از بدی افراد خانوادشون میگن و به بعضی کاربرا اجازه میدن که به خانوادشون فحش بدن....لطفا کمی عاقل باشیم و لااقل بر اساس سنمون و بلوغ عقلیمون رفتار کنیم چه بسا گاها استارتر به نظرات نسنجیده ما عمل کنن و زندگی طرف کلا نابود بشه و یک حق الناس سنگین هم به گردنمون بیفته....
لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)
عزیز شما هم که خودتون توهین کردین: گفتین بیخود میکنین 😐
از بس اعصابمو خورد میکنن واقعانم طرف بی خود میکنه حرف بیجا میزنه بارها دیدم تو تاپیکا میگن برو شوهرتو بکش یه ردصد احتمال بدین استارتر بره اینکارم بکنه چون تو اون لحظه بشدت یا اندوهگینه یا خشمگین...اگر همچین حرکتیو بزنه چی بسر استارتر و اینده زندگیش میاد
لطفا اقایون نه توی تاپیکام بیایین نه ریپلی کنین نه لایک(من یک متاهلم)
ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،. اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو میزنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن ، اگه دوسمون داری زیاد ناز نکن.. دردی که انسان را به سکوت وامیدارد،بسیار سنگین تر از دردیست که انسان را به فریادوامیدارد... انسانها به فریاد هم میرسند، نه به سکوت هم...!
از بس اعصابمو خورد میکنن واقعانم طرف بی خود میکنه حرف بیجا میزنه بارها دیدم تو تاپیکا میگن برو شوهرت ...
متوجهم چی میگین ولی چون شما خودتون چنین تاپیکی زدین و دوستانو به فحش ندادن و...دعوت کردین بهتر بود از این کلمه استفاده نمیکردید و اصولا آدم موقع عصبانیته که باید خودشو نگه داره و چیزی نگه و گرنه تو آرامش که همه میتونن ...به هر حال موفق باشید 🌺