2777
2789
عنوان

برگردم یا نه 😏

| مشاهده متن کامل بحث + 315 بازدید | 24 پست

مقاومت کن

الان به خاطر حفظ ابروت کوتاه بیای دو روز دیگه همین شوهر ابروتو جلو همه میبره 

تدریس زبان آلمانی با قیمت مناسب انجام میدم... واژه ی ترشیده مال دورانیه که زنها هنری بجز شوهر کردن نداشتن. برای زن توانمند امروزی، ازدواج صرفایک گزینه است، نه تنها هدف زندگی...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خودت برنگردهیچوقت چون تاتقی به توقی بخوره میگه خودت برگشتی،به دوست مشترک یا کسیکه بهش اعتمادداری بگو جریانواون بدون اینکه شوهرت بفهمه ازسمت توبوده ،بخوادکه بیاددنبالت .اینجوری هم برکشتی هم حرمتت سرجاشه،دیگه هیچوقت هبچوقت قهرنیاتوخونت بمون وقهرکن

خدایا،تو بساز،توبسازی قشنگتره❤

من ترجیح میدم وقتی برم بیرون از خونه که بخوام طلاق بگیرم در غیر این صورت نمیرم چون شوهرم بدتر میشه...

شماهم نرو خواهرت هم خونته بزار اون بفهمه نهایتش ولی پیش شوهرت نرو تا بیاد دنبالت 

میشه برای سر به راه شدن داداشم یه صلوات بفرستین... یا امام زمان امیدم به خودته نا امیدم نکن...
به مادرت بگو زنگ بزنه بهش بگه  کجای چرا خبری ازت نیست نگه خبر داره از دعواتون ببین شوهرت چه م ...

همون شب که ساعت یک برگشتم مامانم زنگ زد بهش چی شده اونم شروع کرد ب اراجیف گفتن تازه روز زنو ب من و مامانمم تبریک نگفت ماهم تولدشو ک همون روز بود نکفتیم

اصلا خودت پانشی بری، بدتر میشه، خوب خواهرت بفهمه مشکل واسه همه هست،خونه پدر و مادر واسه اینچیزا هم هست 

،اصللللللا محلش نذار و برنگردی تا به غلط کردن بیفته و تا اخر عمرش تکرار نکنه

همون شب که ساعت یک برگشتم مامانم زنگ زد بهش چی شده اونم شروع کرد ب اراجیف گفتن تازه روز زنو ب من و م ...

چی بگم‌نره حمک تمکینتو بگیره .هوشیار باش

زیر سرش بلند نشده

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم 
عزیزم منظور ار حکم تمکین چیه ؟؟یعنی تمکین خونه ؟حنی اگ احاره ای باشه ؟

یعنی تو تا طلاق وظیفته توخونه باشی مگه اینکه امنیت جانی نداشته باشی و دست بزن داشته باشه 

اگه ۲۴ ساعت نباشی میره درخواست میده 

دوتا شاهد ببره حله 

دیدم که بهت میگم یا برو شکایت کن 

یا اینجوری نشین با ی حیله ای برگرد سر زندگیت 

ادم که به خاطر دوتا فوش خانه رو خالی نمیکنه 

اون از خداش بوده تو بری

پسرم .۸/۸/۹۹ ساعت ۵ عصر روی ماهتو دیدم خدارو شکر تورو دارم