2777
2789
عنوان

فقط بیاین......😢😢😢😢

312 بازدید | 22 پست

اگه کسی رو دوست داشته باشین و خودش ندونه و هیچ جوره نشه بهش گفت و نشه فراموشش کرد چه میکنید 

من که هروقت میبینمش قلبم از دهنم میزنه بیرون😷😷

با افتخارشمالیم

ی کاری میکنم  اون عاشقم شه

🚫امضامو تا آخر بخون خیلی مهمه🚫 اول بگم که کاربری برای دوستم بود و اسم و تاپیک ها رو من انتخاب نکردم💜خداروشکر یه شغل اینترنتی و بین المللی پردرآمد دارم .خوشحالم که تونستم قدم تواین راه بزارم و الان به این رتبه بین المللی برسم و نماینده یکی از ده شرکت برتر جهانباشم💜با اینکه خیلیا میگفتن نمیتونی و موفق نمیشی و گرونه و ... ولی الان همونا آرزودارن که توی کارم راهشون بدم و باهام همکاری کنن💜هیچوقت به انرژی منفی که دیگران بهت میدن اهمیت نده ...راه خودتو برو بالاخره به هدفت میرسی💜چیزی که بهترین نباشد ارزشی ندارد💜👑

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عین دخترای قجر برخورد نمیکنم

میرم بهش میگم حتی اگه به قیمت شکستن غرورم تموم شه

غرورم از عشق و زندگیم مهم تر نیست که!

اون که با خودخواهیاش این عشقو باطل کرد بهم بگو تو بودی یا من... اون که پامونو رفیق موج و ساحل کرد خودت بگو تو بودی یا من... تو کجایی که الان دریا دلش تنگه ببینه ما دوتا رو با هم...

هیچ نشدی وجود نداره

ظاهر ادما همیشه خیلی خوبه تا زمانی که چند روز باهاش زندگی نکردی نمیتونی قاطعانه بگی ادم خوبیه 

پس سرت تو زندگی خودت باشه و بچسب به شوهر و زندگیت

۹۹ درصد چیزایی که راجع بهشون نگرانی، هیچوقت اتفاق نمیوفتن🌹