2777
2789
عنوان

دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 648 بازدید | 62 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخاطرهمونه.من یه دوستی داشتم تو دوران عقد روزی چندبار...بخاطرعلاقه زیاد.خب حالا که علاقه نداشتی چرا ...

بخاطر خانواده بخاطر مامانم ک میگف من اگه مردم سرمو آروم بزارم زمین بلاتکلیف نباشی.گفتم علاقه ندارم گفتن پسر خوبیه بعدن بوجود میومد .پنج ماهه هنوز بوجود نیومده😭😭😭😭😭😭😭

نکات مثبتش چیه همسرت

محبت میکنه خیلی بهم  بد دل نیس مهربونه خسیس نیس.فقط مشکلمون همینه.میترسم شبی ک میخواد بیاد پیشم میگم باز الان ی چیزی میخواد ک من نمیتونم .و واقعا هم نمیتونم.همیشه سر این مسئله ناراحتی داریم

محبت میکنه خیلی بهم  بد دل نیس مهربونه خسیس نیس.فقط مشکلمون همینه.میترسم شبی ک میخواد بیاد پیشم ...

خب بنظرم خیلی ویژگیای اخلاقی خوبی داره بعدم داشتنه رابطه بایه فردی که درکت میکنه و اخلاق خوبی داره علاقه بوجودمیاره.باید همراهیش کنی شما الان همسرقانونیش هستی.اگه هم سختته خب بگید که تو عرف شما نیست و زودترعروسی بگیره.اما اینکه کلا ازرابطه با این اقا بدت بیاد یچیزدیگس

خب بنظرم خیلی ویژگیای اخلاقی خوبی داره بعدم داشتنه رابطه بایه فردی که درکت میکنه و اخلاق خوبی داره ع ...

بهش گفتم ک من از این کار بدم میاد دوس ندارم سردی میاره .میگه ک من دیگه شب نمیام بمونم پیشت تا موقع ک بریم سر خونه زندگیمون

بهش گفتم ک من از این کار بدم میاد دوس ندارم سردی میاره .میگه ک من دیگه شب نمیام بمونم پیشت تا موقع ک ...

خوبه .اینطوری اختلافاتم کمتره.ولی جدی بهش فکرکن و بداحلاق نباش باهاش اگه واقعا پسرخوبیه ومطمعن باشی خوشبختت میکنه کافیه

خوبه .اینطوری اختلافاتم کمتره.ولی جدی بهش فکرکن و بداحلاق نباش باهاش اگه واقعا پسرخوبیه ومطمعن باشی ...

ن واقعا خوبه فقط اینکه زود ناراحت میشه بعدش خودش روز دیگه میاد آشتی میکنه.فقط حسم بهش خوب بشه ک دوسش داشته باشم دیگه هیچی نمیخوام

مجردی آره ولی نه به قصد ازدواج ولی دوست بودم دوسشم داشتم ک دو روز قبل عقد کات کردم

خب مشکلت اینجاس بلافاصله عقد کردی.یمدت باید بخودت زمان میدادی.اشکال نداره.مهمترین چیزالان همسرته.براش وقت بزاربهش ابرازعلاقه کن.نزار ازت سرد بشه ب هیچ عنوان .چون یه مرد بااخلاقشه که علاقه رو تو زن بوجود میاره 

اگه کاری که ازت میخواد حرام نیست انجام بده چه اشکالی داری

شکوفه های زندگی من، عزیزای دلم، ثروت و امیدای دل مامان نیایش، دختر قشنگ و معصوم من، یاسمین زیبا و پسر خوش اخلاق و نازم، محمد یاسین دلبرم مادر فداتون، تا ابد بمونین برام😘🥰😍
خب مشکلت اینجاس بلافاصله عقد کردی.یمدت باید بخودت زمان میدادی.اشکال نداره.مهمترین چیزالان همسرته.برا ...

ممنون عزیزم از راهنماییت.بخدا خیلی دارم سعی میکنم بهش علاقه مند بشم محبت کنم.به نظرت نیومدنش شبا مشکل پیش میاره؟ ینی تو دوران عقد حتمن باید بیاد ؟