2777
2789
وظیفه. خب تاریخ عروسیش همزمان شده با رأی گیری. الان مشکل کجاست؟ میخوای هماهنگی با سالن و پربودن سالن ...

صبح اول وقت می رفت رای میداد مجبور بود بعد آرایشگاه بره. 

خدایا شکرت شکرت شکرت.
همشهریمو دیدی چقدر خوشتیپ بودن     انگار خدا واجب کرده بیان با اون چادر و بساط .... نمی ...

آره مخصوصا داماد که نیشش تا بناگوش باز بود ،عروسم هی چادرو میکشید جلو 😂😂😂😂😂

خدایی اینجور آدما خیلی جوگیر و خودنمان. 😑

نگران نباش بقیه ی شهراهم کم کم رو میشن عروس و دامادهای مسئولیت پذیر 🤪🤪🤪🤪

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دارن نشون میدن در هر شرایطی حتی مهم ترین روز زندگی شون ، روز  عروسی شون هم کشورشون براشون مهم ه ...

😂😂😂😂😆

به معنای واقعی کلمه وقتی میام سایت خارج از این حالات نیست واکنشم       
آره مخصوصا داماد که نیشش تا بناگوش باز بود ،عروسم هی چادرو میکشید جلو 😂😂😂😂😂 خدایی اینجور آدما ...

اتفاقا صبح که شروع شد گفتم بار دیگر هجوم عروس و دامادهای ذوقی به تی وی   رو مخ تر از اینا نیست

پنج یا شیش صبح باید برن آرایشگاه که تا ظهر آماده شن برای فیلم عکس آتلیه. خداوکیلی خودتو بذار جای اون ...

این وقتیکه بعد آرایشگاه گذاشت یه ذره دیرتر میرفت آرایشگاه اولش میرفت دینش رو ادا میکرد

خدایا شکرت شکرت شکرت.
ما اینحا شب عروسی میگیریم اخه 😐😐😐طهر نمیگیریم 😊😊

خب همه شب میگیرن. گفتم تاظهر حاضر بشن که به آتلیه برسن چندساعت گرفتن عکس و فیلم و کلیپ طول می‌کشه شب هم میشه میرن تالار دیگه

خب همه شب میگیرن. گفتم تاظهر حاضر بشن که به آتلیه برسن چندساعت گرفتن عکس و فیلم و کلیپ طول می‌کشه شب ...

خب لباسشون و بعد رای بپوشن

همه میدونن اینا نیتشو فقط و فقط خودنماییه کمبودتوجه دارن

ماکه در سایه ی خورشید 🌞معذب بودیم، چشممان کور سزاوار همین شب بودیم🌚
این وقتیکه بعد آرایشگاه گذاشت یه ذره دیرتر میرفت آرایشگاه اولش میرفت دینش رو ادا میکرد

عزیز من ساعت شروع رأی از هشت صبحه اون پنج شیش صبح باید بره ارایشگاه چجوری قبلش بره

خب همه شب میگیرن. گفتم تاظهر حاضر بشن که به آتلیه برسن چندساعت گرفتن عکس و فیلم و کلیپ طول می‌کشه شب ...

به نظرم ربطی به این چیزا نداره چون بعضیاشون میگن رفتیم محضر عقد کردیم حالا اومدیم اینجا !!! 

یعنی نه مراسمی بوده نه چیزی کلی وقت داشتن 

خب لباسشون و بعد رای بپوشن همه میدونن اینا نیتشو فقط و فقط خودنماییه کمبودتوجه دارن

با اون مو شینیون و آرایش چطوری لباس معمولی بپوشه عروسه موهاش خراب میشه لطفا درک کنید ای بابا