2777
2789
عه چرا میترسونیش؟؟

روحیه دادنشونه

ممکنه به همه بپَرم                                                            ولی                                                                                    با همه نمیپَرم                                             

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمدونم😐😂

😂😂

هيچ وقت،                                                                              هيچ كس به اندازه ى من،                                                      دوستت نخواهد داشت !                                                         اين تـو؛                                                                       اين تمـامِ آدم ها ...💔
😂😂

امضاتون خیلی قشنگه🌹

ممکنه به همه بپَرم                                                            ولی                                                                                    با همه نمیپَرم                                             
امضاتون خیلی قشنگه🌹

ممنون

هيچ وقت،                                                                              هيچ كس به اندازه ى من،                                                      دوستت نخواهد داشت !                                                         اين تـو؛                                                                       اين تمـامِ آدم ها ...💔
چه جالب 🤔

😐😐😐😐

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
آخه من میشنوم انگاری همه غم و غصه دنیا رو ریختن سرم 😂 بعدم حس میکنم تو زمان قاجار دارم زندگی میکنم ...

صدای اذان و قرآن بین آدما از صداهای دلنشینه،یه هنرپیشه هالیوود توی استانبول بوده گفته صدای اذان خیلی برام جذاب بود

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 
صدای اذان و قرآن بین آدما از صداهای دلنشینه،یه هنرپیشه هالیوود توی استانبول بوده گفته صدای اذان خیلی ...

نه اصلا هم اینطور نیست.

بعدم دلیل نمیشه که 

شما شعر حافظ هم باصدای قشنگ بخونین ممکنه ارامش بخش باشه ‌ برا خیلیا.

نه اصلا هم اینطور نیست. بعدم دلیل نمیشه که  شما شعر حافظ هم باصدای قشنگ بخونین ممکنه ارامش بخ ...

شما مثلا قرائت هزاع البلوشی رو گوش کن،شاید خوشت اومد😏بعدشم من گفتم که،به من آرامش میده،همین