صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
آخه من میشنوم انگاری همه غم و غصه دنیا رو ریختن سرم 😂 بعدم حس میکنم تو زمان قاجار دارم زندگی میکنم ...
صدای اذان و قرآن بین آدما از صداهای دلنشینه،یه هنرپیشه هالیوود توی استانبول بوده گفته صدای اذان خیلی برام جذاب بود
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
نه اصلا هم اینطور نیست. بعدم دلیل نمیشه که شما شعر حافظ هم باصدای قشنگ بخونین ممکنه ارامش بخ ...
شما مثلا قرائت هزاع البلوشی رو گوش کن،شاید خوشت اومد😏بعدشم من گفتم که،به من آرامش میده،همین