2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

منم چهاردهم نوبت دارم دندون ۷بالاعفونت کرده هی چرک خشکن میخورم تازه میگه ازحفره همون دندون عقلتم جراحی میکنم نمیدونم برم یانه بخداگیج شدم نمیتونم تصمیم بگیرم😔

💔مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم💔
درد نداره فقط چیزی میخورم تیر میکشه 

سلام یه چیزی بگم چون قبلا دیدم تاپیک زده بودی که دندونهایی هم که قبلا ترمیم کردی به عصب میرسه گفتم شاید دکترت زیاد خوب نیست و پوسیدگی رو کامل برنداشته که دوباره دندون پر شده ات به عصب میرسه چون اگه خوب ترمیم شده باشه و نخ دندون هم مرتب استفاده کنی معمولا تا10 سال هم میشه دندون براش اتفاقی نیفته و یه نکته دیگم اینکه مطمئن باش حتما به عصب رسیده الکی عصب کشی نکنی چون یه دندونپزشکی میگفت اینکه عصب کشی کنیم دندون رو یا نه یه مقدارش به مریض بستگی داره

سلام یه چیزی بگم چون قبلا دیدم تاپیک زده بودی که دندونهایی هم که قبلا ترمیم کردی به عصب میرسه گفتم ش ...

سلام عزیزم من معمولا درد میگیره میرم دنبال درمانش من هم ارتودنسی کردم و دکترم متاسفانه چسبای ارتودنسی رو خوب پاک نکرد و از طرفی خودمم تو اون دوران خوب بهداشت و رعایت نمیکردم 

الانم مسواک میزنم دوبار در روز اما نخ نمیکشم

کاربران اقا نه ریپلای کنین نه تو تاپیکم بیان   
سلام عزیزم من معمولا درد میگیره میرم دنبال درمانش من هم ارتودنسی کردم و دکترم متاسفانه چسبای ارتودنس ...

اینکه خیلی خوبه دنبال درمانش میری منظورم این بود شاید دندون به عصب نرسیده باشه فقط نزدیکش باشه و دوباره با ترمیم خوب شه یه کم اینجور مواقع به وجدان دکترم برمیگرده که اگه واقعا میبینه روی عصب باز نشده عصب کشی نکنه راستش برای دندونهایی که خیلی نزدیک همن نخ دندون از اوجب واجباته ایشالا که دندوناتون مشکل مهمی نداشته باشن

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز