2777
2789
عنوان

مانتو+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 7495 بازدید | 32 پست

من از این دوتا مدل خوشم اومده ولی باردارم مدل مانتو زیر ورو برا بارداری دارین بذارین ممنون می شم 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم بله ازمد افتاده....این کانالایی که میفروشن اینارو ازقبل رو دستشون باد کرده

ن تو گوگل سرچ کردم 

خودم ی جا بیرونا دیدم خوشم اومد گفتم شاید امسال اینجوری بپوشم بعد تو گوگل زدم یدونه همین عکس بود فقط😥

با طوسی یه بار امتحان کن ببین چطوری میشه یه طوسی البته که زیاد کمرنگ نباشه پررنگک نباشه

آره فکر خوبیه 

از همین مانتو کتی مشکیشم دارم طوسی با اونم ست هست 

فکر خوبیه 

فقط کفش رو سفید بگیرم یا مشکی؟

کفش و کیف رو ست بگیرم چه رنگی باشه؟

آره فکر خوبیه  از همین مانتو کتی مشکیشم دارم طوسی با اونم ست هست  فکر خوبیه  فقط ک ...

شلوار تو مشکی بخر. کفش و کیفتو طوسی. روسریتم میدونی تر کیب آبی و توسی و مشکی بخری. بد نمیشه آره؟ 

امضا وجود ندارد

سلام مانتوت خیلی قشنگه مبارکت باشه به دل خوش انشاالله به نظر من شومیزت رو سفید بردار و شلوارت رو فیروزه ای روسریت هم ترکیبی از سفید و فیروزه ای کیف و کفشتم حالا میتونی ترکیبی بگیری میتونی سفید یا فیروزه ای یا یه آبی نزدیک رنگ مانتوت بگیری کالج هم خوبه به نظر من 

حرف و سخن نشخوار آدمیزاده دهن آدم زنده به علامت حیات دائم باید بجنبه یا با خوردن یا با حرف مفت👍👍👍👍👍

سلام عزیزم اگر تونستی یه شومیز سفید با توپ های مشکی ریز بگیر یا اصلا پارچشو بگیر بده برات شومیز یا سارافن بدوزن لباس زیارت یک رنگ نباشه خیلی بهتره چون مانتوت ساده و یک رنگ خیلی یک نواخت میشه مانتوت کتی بهتره یقه شومیز روی مانتو قرار نگیره چون مانتو هم خودش یقه داره جالب نمیشه شلوار سفید فک میکنم شلوار تنگ دوست نداشته باشی ولی اگر دوست داری میتونی یه شلوار سفید مدل شلوار عکس بگیری اگر نه شلوار سفید کرپ بگیر برای کفش انتخاب زیاد داری چون به مانتوت خیلی رنگ ها میخوره میتونی هم رنگ مانتو بگیری مشکی سفید یا اگه بخوای خیلی استایلت خاص باشه از زرد هم میتونی استفاده کنی صورتی هم میشه ولی یکم سخته ست کردنش شالم توهمین رنگ ها که گفتم بگیر شالا حتما طرح دار باشه امیدوارم اینایی که گفتم بدردت بخوره❤

برای حال خوب قلبامون❤️🖤