2777
2789
عنوان

تکلیف مارو مشخص کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
خب من تازه عروسم. ی فذا ک درست میکنم کل اشپزخونه می ترکه شلوغ میشه. تا میام استزاحت کنم میبینم یکی د ...

نه بابا سخت نگیر اگه زن خوبیه فکر نکنم راجع بهت بد فکر کنه 

من دو تا بچه دارم همیشه هم خونه ام از اسباب بازیاشون منفجره بارها اومده من داشتم تمیزکاری میکردم با خنده میگفتم بچه ان دیگه بریز بپاش زیاد دارن 😁 اونم حرفمو تایید میکنه هیچیم بهم نمیگه 

اگه اونجور که میگین مادرشوهرتون خوب و بافرهنگه من فکر نکنم پشتت بگه شلخته ای 

.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

استارتر عزیز موضوع سرزده و ناغافل اومدن مادرشوهرتون یکمی (یکمی) سخت هست ولی ببخشید به خوبیای دیگه‌ی ایشون. اینجوری که میگید ایشون بسیار آداب‌دان هستن

بذارید پای صمیمیت و یکمی هم کنجکاوی مادرانه

فقط شما که میدونید اینجوری هستن سعی کنید برای مواقع یهویی آماده‌تر باشید.

در خصوص سر زدن پدر و مادرتون و عرض سلام هم که ببوسید دست پدر و مادری که اینقدر بزرگ منش هستن و بهشون افتخار کنید

اگه دور بودید خیر، هر سری رفتن معنا نداشت

یا حتی اگه شما پایین بودید و مادرشوهرتون بالا باز مناسبتی نداشت فقط انجام شدنش قشنگ‌تر بود.

ولی الان از در منزلشون رد میشن یه سلامی هم میکنن.

اگر خیلی نگران وظیفه شدنش هستین یه تیر و دو نشون بزنید

از هر سه بار دو بارش رو خانواده‌تون برن پایین ولی اول و مستقیم نه. بیان منزل شما. یکمی بشینن و بعد شما تماس بگیرین با منزل مادرشوهر و بگید موقعیت مهمون دارید یه سر با پدر و مادر خدمتتون برسیم؟

ایشون حتما میگن اختیار دارین و بیاین و تماس نمیخواد و ...

شما همینجا تا تنور داغه خمیر رو بچسبونید بگید درسته شما بزرگوارید ولی بالاخره شاید بخواین لباسی عوض کنید یا به هر علتی آمادگی نداشته باشید. درستش اینه تماس بگیریم یه ربع قبلش

ولی اگه دیدید اشاره شما رو التفات نکردن دیگه سخت نگیرید و همونطور که اول گفتم این ضعف کوچیک رو ببخشید به تمام خوبیاشون

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!
استارتر عزیز موضوع سرزده و ناغافل اومدن مادرشوهرتون یکمی (یکمی) سخت هست ولی ببخشید به خوبیای دیگه‌ی ...

خیلی ممنون از پاسختون.بله میشه گذشت کرد ولی به سختی.به نظرتون با ادب به مادرشوهرم نگم مامان جون اگر میشه قبل اومدنتون یه تماس کوچکی بامن بگیرید؟

خیلی ممنون از پاسختون.بله میشه گذشت کرد ولی به سختی.به نظرتون با ادب به مادرشوهرم نگم مامان جون اگر ...

به شناختتون از مادرشوهرتون بستگی داره

اگه فکر میکنید اثر میکنه بگید هیچی بهتر از صداقت نیست.‌ولی مستقیم‌ نه

از طریق همسرتون درخواست رو مطرح کنید و اسمی از شما نیاد

اگرم میبینید باعث دلخوری بزرگ‌ میشه بیخیال شید و سری که درد نمیکنه دستمال نبندید

من خودم اهل مدارا و کنار اومدن با اتفاقات ریزم

خواهی که سخت و سست جهان بر تو بگذرد

بگذر ز عهد سست و سخن‌های سخت خویش

حافظ#  

متاسفانه هرچی رو که ممد نبود و ندید، ما هستیم و داریم با کیفیت ۱۰۸۰ می‌بینیم!!