2777
2789
عنوان

جنسیت نی نی

| مشاهده متن کامل بحث + 1485 بازدید | 51 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

معمولا اینایی ک ویار شدید دارن دختره

بابا من سر پسرمم ویارام افففتضاح بود ولی پسر شد! 

اینا همش نسبیه خدا صبر بده تا سونو تعیین جنسیت😁😁

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️

عزیزم اصلا نمیشه با شرایط گفت ولی بعضی از افراد چشمی نگا میکنن من اوایل بارداریم یکی از همکارها که تقریبا سنش بالاست و خودش نوه داره  گفت من کامل مطمئنم پسر هست مال من اون موقع هشت هفته بود بعدا ازش پرسیدم چطور حدی روی گفت از راه رفتن و حالا چهره و شکمت دیگه نمیدونم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
بابا من سر پسرمم ویارام افففتضاح بود ولی پسر شد!  اینا همش نسبیه خدا صبر بده تا سونو تعیین جنس ...

آره منم خیلی ویار بدی تا ۱۶ هفته داشتم 

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم

و بعضی ها هم از زمان نزدیکی میگن معمولا نیمه دوم پریود نزدیکی پسر هست البته من خودم نمیدونم فقط شنیدم 

خوشبحالت ک ویار نداری😭😭😭من دارم هلاک میشم

منم اصلا ویار ندارم خیلی کم گاهی حالت تهوع دارم زود رفع میشه چیز خاصی ام نیس که بگم حتما باید بخورمو دوس دارم ولی اکثرا غذاهای نمکی و ترش شیرین هم باشه میخورم ولی کم

منم اصلا ویار ندارم خیلی کم گاهی حالت تهوع دارم زود رفع میشه چیز خاصی ام نیس که بگم حتما باید بخورمو ...

حسودیم میشه به اونا ک تهوع ندارن😔

نفسم بنده بهتون جوجه های من 😍 پویان عشق❤️ دلوان نفس❤️
وای من دارم میمیرم ۲۴ یاعتس مال من . شما چیکار کردی بهتر شدی؟؟؟ 

بعد ۱۶ هفته خود لخود بهتر شد گلم بیسکوییت بخور چیزهای آبکی نخور آبنبات ترش آدامس معنایی و کم خوردن موثره گلم