2777
2789
عنوان

میش کمکم کنید

191 بازدید | 17 پست

من ۱/۵ ساله درگیر ترشحات سبز رنگ بدون بو وخارش هستم ک ب هیچ دارویی(شیمیایی و گیاهی) پاسخ نداده  و دهانه رحمم رو زخم کرده والان هم ۱ ماهه باردارم و بازهم همون ترشحات رو داشتم ۱ ماه پیش اوزون تراپی میرفتم یکمی خوب شدم ولی برگشت همسرمم درمان کرد خودشو ولی من بازم خوب نمیشم الانم پماد کیلیندامایسین استفاده میکنم ب نظرتون ایک عفونتم دائمیه و خوب نمیش از چی میتونه باش؟

میش برا اینک نی نیم رو سالم بغلم بگیرم صلوات بفرستین🙏
یه مدت شرت نپوش چون خوده شرت باعث عفونت میشه کاش قبل از باردار شدن چندروز ب خودت دود عنبرنثا. میدا ...

همه اینا رو انجام دادم ولی خو جواب نگرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چرا؟؟دکترت میگه از چیه؟؟مگه میشه دود بدی بازم خوب نشه؟!!باید چندبار تکرار میکردی

باور کن دادم نشد ازداروهای گیاهی بگیر طب اسلامی طب سنتی و.‌‌ سرم وامپول با دوز بالا اصلا جواب نمیگرم خسته شده دیگ

عی بابا! دکتر چی میگه؟

هیچی یکیش میگ تریکوموناس اون یکی باکتریایی یکی دی دیگش میگ قارچی هرکس یچیزی . بخدا یعنی خسته ۱/۵ساله دارم آنتی بیوتیک میخورم

اخی

خداوند ب دادمون برسه وقتی دکترامون ک اسطوره ی درسخونی و فهم و کمالات و شعورن یه مریضی ساده رو نمیتونن درمان کنن...وای بحاله  کشور

انقد از این دکتر ب اون دکتر نرو

دبال بهترین دکتر تو شهرتون باش فقط برو یجا...

کدوم شهری؟

اخی خداوند ب دادمون برسه وقتی دکترامون ک اسطوره ی درسخونی و فهم و کمالات و شعورن یه مریضی ساده رو ن ...

زنجان

من‌اصفهان توی گوگل بزن بهترین دکترای زنان زنجان تحقیق کن یکیشونو انتخاب کن برو عفونت چون بارداری ...

بهترینشو رفتم ک محترم حسینی بود ولی ج نگرفتم