2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پارسال عیدسیل اومد. کمکم تاریخ بدبختیامون مث ماه رمضون هی میغته عقب تر وعقبتر الان دیگه ازتوزمستون شروع میشه 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن
به خاطر این ویروس تا حد امکان به سفر نرید

من فکر میکنم جو سازی هم خیلی تاثیر داره آخه مگه قدیما مریضی نبود؟خوب اینترنتم نبود آدما حداقل از بیماری میمردن ما با این جو سازی ما داریم از وحشت میمیربم

این ویروس امریکایی هاساختن برای زمین زدن اقتصادچین. فکرکردین چراانفدامار مرگ ومیرتوچین تفاوت فاحشی داره بابقیه جاها؟ 

خاهشا افراد بالای سی سال بیاین تو تاپیکام. چون نظراتتون تاثیرگذاره. کوچولوها برین‌‌ سر درس ومشقتون. ضمناوقتی میگم بالای سی سال 25.26.27. 2829. قبوله انقد هی سوال نکنید منظوراینه زیر بیست سال یاکسایی ک تجربه ندارند نیاین مثلا چهارده پونزده   یااونایی که محض خالی نبودن عریضه روهوا یه چیزی میپرونن

کم بشینید انرژی منفی بدید بسه بابا خودتون و جم و جور کنید به هرچیز بدی که فکر کنی سرت میاد 

اتفاقا بازار که میری قسنگ حال و هوای عید حس میشه خیلیم عالیه سال خیلی خوبیم در پیش داریم 

چشم بر هم زدنی مرد کوچک من بزرگ مردی میشود که برای نگریستن به چهره ماه مردانه اش باید سر بالا کنم
بچه ها اینو ببینید شاید نگرانیتون کم بشه

زیاد شد که ایران هر دوتا قربانیاش مردن اونوقت افریقا با ادن فقرش درمان شدن😂

وقتی کارهایی که میکنیم فقط به خاطر نفس خود عمل باشه و نه به انتظار پاداش از هر کاری که میکنیم لذت میبریم❤نظرتو میتونی ریپلای کنی ولی تحمیل نه 😉
خدابخیربگذره هی داره آمارکروناگرفته هاتوایران بیشترمیشه اون چینیانشستن خفاش ومارخوردن ماچرابایدپاسوز ...

خدای ما همون خدای حیواناتم هست بالاخره انتقام اوناروهم اما میگیره وقتی زنده زنده میخورنشون وقتی توی همین مملکت سگ هارو با ماشین میکشن رو زمین متاسفانه تروخشک داریم باهم میسوزیم و وای از روزی که چوب خدا توسرمون بخوره