2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اخ گفتی دارم میمیرم فک کنم ارتروز کمر وگردن گرفتم مدام روی دستم راهش میبرم خیلی بدعادت شده.دیگه اصلا ...

اشکال نداره کوچولون و باید حوصله کرد..مخصوصا سن پایین باید غیر از تایم شیرشم بغلش کنی ک اون حس امنیت ب بچه برسه

نگران بغلی شدنش نباش دل درد و رفلاکسش ک خوب بشه اونم از سرش میفته

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
بانور گوشی بینیش داخلش نگاه کن ضایع انگوری شکله از خواب از تنگی نفس و کپی بینی باگریه پا میشه و زیر ...

نه گلم گرفتگی بینی داره که واسه رفلکسشه ولی این علایمی که گفتی رونداره

سر کارمون گذاشتی نصفه شبی تو اون یکی تاپیک میگی بچه م شش ماهشه کلی تایپ کردم برای کولیک و رفلاکس و ا ...

فک کنم منظورش اینه نوزادم ۳ روزه گریه میکنه

قبل از اینکه عاشقم شوی...مرا خوب نگاه کن، مبادا چیزی از قلم بیفتد که بعدها به چشمت بیاید..!
اخ گفتی دارم میمیرم فک کنم ارتروز کمر وگردن گرفتم مدام روی دستم راهش میبرم خیلی بدعادت شده.دیگه اصلا ...

الکی ک بهشتو نذاشتن زیر پات عزیزم...بچه ها ی نعمتن  خیلی باید مراقب بود و حوصله کرد من اون اویل حوصله نداشتم ولی هرچی ک میگذره صبرمم بیشتر میشه

مرگ ها دو دسته اند :      مردی که " قدم " میزند....                                          زنی که " حرف " نمیزند....‌
اشکال نداره کوچولون و باید حوصله کرد..مخصوصا سن پایین باید غیر از تایم شیرشم بغلش کنی ک اون حس امنیت ...

اره خیلی سخته همیشه توی بغلمه اصن کار دیگه ای نمیکنم . خیلی بد خوابه اصن خواب نداره. بعضی نی نیا مدام خواب هستن

الکی ک بهشتو نذاشتن زیر پات عزیزم...بچه ها ی نعمتن  خیلی باید مراقب بود و حوصله کرد من اون اویل ...

اره عزیزم. من بخاطرش خیلی سختی کشیدم خدا بچه های همه مون روحفظ کنه🙏ماجرای زایمانم خیلی اذیتم کرد

اره خیلی سخته همیشه توی بغلمه اصن کار دیگه ای نمیکنم . خیلی بد خوابه اصن خواب نداره. بعضی نی نیا مدا ...

ای جانم خدا حفظش کنه دختر منم ک دیگ اصلا نمیخوابه و چرت میزنه و بیدار میشه

اره عزیزم. من بخاطرش خیلی سختی کشیدم خدا بچه های همه مون روحفظ کنه🙏ماجرای زایمانم خیلی اذیتم کرد

اتشالله...

از زایمان و بارداری نگو ک الان بهش میکنم میگم محااااله بخوام دوباره تجربش کنم