2821
2789
من انگار سرطان زده ها شدم دندونای زشتم و ابرهای پر پشتم انگار زگیل/:

من دوس ندارم المثنی بشه وگرنه تاحالا عوض کرده بودم

قدرتمندترین فرددرجهان کسی است که اکثراوقات تنهاست....        هنریک ایبسون

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من توی عکس شناسنامم خیلی زشتم . 😭😭😭😭😭😭

ولی باز عکس کارت ملی خوبه از شناسنامه بهتره

گروه سبز💚💚💚 :   تاریخ شروع ۹۹/۱/۲۴ ...وزن اولیه: ۶۳     💃💃💃.......   وزن الان :5۶/۳00                                          🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️وزن هدف : ۵۵ 🥰🥰🥰🥰 من می تونم خواستن توانستن است     🌼🌼🌼🌼ممنون از الهه جون و نگین جون 🌹🌹🌹🌹🌹
 نه برا کارت ملی قبلا بم گفته به نامه بیار از مدرسته وقتی که دهم بودم

آره منم امسال کن دادم باید گواهی موقت بگیری ببری با کمی شناسنامه کد پستی دانشگات و مدرست هم بلد باشی ولی حالا حالا ها نمیام من شهریور رفتم هنوز نیومده

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
بچه ها من الان دقیقا یکساله برای کارت ملی اقدام کردم هنوز نیمده برای کسی انقدر طول کشیده

آره منم الان شیش هفت ماه شده 

بعضیا میگن چون کاغذشو تحریم کردن حالا نمیدونم راسته یا نه

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه                                                    
آره منم امسال کن دادم باید گواهی موقت بگیری ببری با کمی شناسنامه کد پستی دانشگات و مدرست هم بلد باشی ...

کلن این گواهی رو برا کارت ملی یا شناسنامه بردی؟؟

2824
2823
2791
2779
2792