2777
2789
کارگزاری آگاه هم انتخاب کردم

اگه میخواین برید آگاه، باید علاوه بر سجام تو خود سامانه آگاه اکسپرس هم ثبت نام کنید. 

بعد هم به همراه کارت ملی و شناسنامه تشریف ببرید خود کارگزاری برای تکمیل ثبت نام.

در ضمن کد ده رقمی سجام رو هم فراموش نکنید که به همراه ببرید.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

این تازه شروع کاره تموم نیست از کجا میدونی چی بخری 

من اون اولها‌ از دیگران سیگنال میگرفتم (اطرافیانم) ولی الان تو اینستا سرچ میکنم و خرید میکنم خداروشکر تا حالا خیلی خوب پیش رفته

ایشالا برای‌ شما هم خوب میشه

خدا با منه. پس همه چی خوب پیش میره😊
آگاه‌ عالیه👍 اگه دوست داشتین بعدا بهتون‌ میگم چجوری عضو باشگاه‌ مشتریان آگاه شین‌ و امتیاز جمع کنی ...

عزیزم تقاضای دوستی فرستادم قبول میکنید

با خیال تو بسر بردن اگر هست گناه ..باخبر باش که من غرق گناهم هر شب
این تازه شروع کاره تموم نیست از کجا میدونی چی بخری 

خود کارگزاری براتون دوره اموزشی میذاره.

یک جلسه اش که رایگانه درباره معرفی سایتهای مرتبط با بورس و دوره هاشه و معمولا اونجا بهتون یکی دوتا سهم هم معرفی میشه. 

اما اینکه در ابتدای کار چی بخرید بستگی به میزان سرمایه ای داره که دارید وارد میکنید. 

اگر در حد یکی دو تومنه، بهتره فقط عرضه اولیه بخرید. اون هم اخبارش رو میتونید از طریق کارگزاری و کانالهای بورسی دنبال کنید.

پس اول مبلغ رو بگید تا بیشتر راهنماییتون کنم.

اگ مبلغ۴۰۰ میلیون باشه چی؟؟؟؟

۴۰۰ میلیون رو تقسیم کنید بین ارز و طلا و بورس خیلی بهتره تا بورس خالی. چون ممکنه بعد از فروردین بازار کمی استراحت کنه و ضرر کنید. 

- در هر حال، میتونید پول رو تو سبدگردانی کارگزاری بذارید.

- تو دوره های تحلیل بنیادی و تکنیکالی که کارگزاری میذاره شرکت کنید.  تا جایی که خودتون مهارت پیدا کنید و بتونید قیمتها رو پیش بینی کنید. البته این کار نیازمند صرف ۲ ۳ سال تمرین مداومه تا به مهارت کامل برسید و البته برای شرایط فعلی کشور ما که ارزش پول در حال سقوطه و بورس داره هر روز مثبت میخوره فعلا جواب نمیده. 

- خرید رو به صورت گروهی انجام بدید. خیلی از افراد هستند که در ازای سهیم شدن تو درصدی از سود شما به شما سیگنال خرید گروهی میدن. 

- از سیگنال و تحلیل های کانالهای معتبر که درباره بورس مطلب میذارند استفاده کنید. مثلا خود کارگزاری آگاه سه تا مشاور داره به اسم نیما آزادی و حامد مددی و مهدی افضلیان. که هر سه تا هم کانال دارند و سهم معرفی میکنند.