2777
2789
عنوان

چجوری دلتون میاد اخه؟خجالت نمیکشین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1856 بازدید | 78 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وای چه عالی بخر تا میتونی 😂😂

اهوم حراجیا و جمعه بازار ایناااااا قیمتاشون خیلی خوبه بالا ترینش ۵۰ تومنه برا همین تعجب میکنم😂

و اغوشت گرم ترین گناه عمرم بود♡:)
بد شانسی زیر لباس پوشیده میشه😅 این سوتین رو باید روی شومیز پوشید😂😂

خیلیم ساده بود کلا مشکی یکدست می‌گفت خیلی عالین من هر ۳ماه دوتا میخرم گفتم چطور دلت میادایقد پول بدی گفت ولش کن بابابخر ب این چیزا فکرنکنم😐

واقعا من رفتم طبقه پایین آسمان(مشهد) زیر۵۰تومن نبود

با اینکه خیلی بزرگه ولی به اکثر مغازه هاش نمونه روسری هاش مثل همن

اینکه سکوت کنی خودخوری کنی جسم و روحت اسیر چهاردیواری اتاق کنی فقط برای اینکه دهن مردم ببندی تا قضاوت ها و کنایه ها رو در مورد سرنوشتی که حکمت خداست نشنوی یه روش خودکشی تلخه «به ارزش تباه شدن تمام عمر»
خب چرا من طرحای جدید پیدا مبکنم ۶۰.۷۰😭

والا من که هر بار خواستم بخرم پایین ترینش هشتاد بوده.همیشه از اون بزرگ قواره ها میگیرم اونام که صدو بیست اینا میشه

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍
اهوم بهترینشوووون ۷۰ ایناس ولی حالا ۵۰ هیچی چجوری میرن ۱۰۰.۱۲۰ تومن روسری میخرن😖

یادش به خیر یه زمانی با ۱۲۰ تومن شلوار جین می خریدم تازه می گفتم چقد گرون شده🤦‍♀️

I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
یادش به خیر یه زمانی با ۱۲۰ تومن شلوار جین می خریدم تازه می گفتم چقد گرون شده🤦‍♀️

واقعامااصحاب کهفیم

https://eitaa.com/siyahdune/16867 دوستت دارم مهدی جان(عج) آرام جان من، تحمل رنج های این دنیا فقط با تو برایم ممکن است💚 تا هستم ای رفیق ندانی که کیستم/ روزی سراغ وقت من آیی که نیستم/ شهید ابراهیم رییسی💔
2790
2778
2791
2779
2792