2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اسمی ازماهان نیس روبلیط ها.شرکت هواپیمایی اسمان نوشته

خب خداروشکر

همه بایدهواپیمایی ماهان روتحریم کنن

هواپیماهاش تاقلب کرونایعنی ووهان رفتن وبرگشتن هنوزم به شانگهای وپکن پروازداره...

آدمای سودجوبه خاطرپول مردم رو

توخطرانداختن خداازشون نگذره

🌹لاحول ولاقوه اِلّا بالله🌹                                         💟👫💍💟
خب خداروشکر همه بایدهواپیمایی ماهان روتحریم کنن هواپیماهاش تاقلب کرونایعنی ووهان رفتن وبرگشتن هنوز ...

ن ازمااین ماهان نیس عزیزم.پرسیدم ازشوهرم.

ماآرزوهامون حبس ابدخورده....💔
ای جان خداروشکر.من سرمارو دوسندارم.یهویی شداومدنمون.ازهواپیماهم ب شدت میترسم چیکارکنم؟؟اولین باره سو ...

نترس تو میتونی 😁

هر کسی خواست براش چله میگیرم قران میخونم ،سوره حشر، زیارت عاشورا ،زیارت ال یاسین ،نادعلی ...
والا اونا هر کدومشون صدها ویروسن 🤐

اینجوری نگو اوناهم مسلمونن وهم بنده ی خدا..چون عربند وافغانی میگی هرکدومشون برای خودشون ویروسند...خب اوناهم میترسند.گناه دارن ..تازه پیش خدافقط تقوی مهمه...نه عرب وعجم..

اینجوری نگو اوناهم مسلمونن وهم بنده ی خدا..چون عربند وافغانی میگی هرکدومشون برای خودشون ویروسند...خب ...

رفتم کربلا و سامرا و نجف و بغداد دیدم که میگم عزیزم 

بهداشت رعایت نکردن چه ربطی داره به مسخره کردن

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
رفتم کربلا و سامرا و نجف و بغداد دیدم که میگم عزیزم  بهداشت رعایت نکردن چه ربطی داره به مسخره ...

منم مثل تورفتم چندین بارهم رفتم..خب اینا بخاطرفقرشونه.فقرمالی...وگرنه اینجوری نیستن.....توخودایران جاهایی هم هست که مردمش بخاطرناچاریی توی کارتن میخوابن توی سلطل زباله ها پسمانده هایرغذاهارومیخورند ...گوشه های خیابان رابجای سرویس های بهداشتی استفاده میکنند اینابخاطررعایت نکردن بهداشتشون نیست بخاطر نبودامکانات توی شهروبخاطرفقرشدیدمالیشونه...نمیشه جوری دیگه قضاوت کرد.همه خواهان زیبایی ونظافتن.ولی تحت جبرن..چه میشه کرد..

منم مثل تورفتم چندین بارهم رفتم..خب اینا بخاطرفقرشونه.فقرمالی...وگرنه اینجوری نیستن.....توخودایران ج ...

نگو تو رو خدا جلوی آدم اب دهن مینداختن رو زمین کنار خیابوناشون پر اآشغال  یه چیزایی جز بهداشت 

حالا منم نگفتم تو ایران خودمون نیست ولی اونجا خیلی بدتر 

با دیدن برنامه های صدا و سیما فهمیدم کرونا یکی از ویتامین های لازم بدن  
نگو تو رو خدا جلوی آدم اب دهن مینداختن رو زمین کنار خیابوناشون پر اآشغال  یه چیزایی جز بهداشت&n ...

شایدگلم توچیزهایی دیدی که من ندیدم...پس من نمیتونم قضاوت کنم فقط به اندازه ایی که دیدم حرف میزنم.....

توجه توجه خانم هایی عزیز  قمي تخفیف ویژه برای عید

کلیه کارهای آرایشی

میکاپ :۳۰

شینیون:۳۰

بند :۱۰

اصلاح ابرو:۱۰

مانیکور وپدیکور :۲۰

عروس یک و نیم با تخفیف عید ۶۰۰

با کادری مجرب وبا کیفیت ودر محیط کاملا بهداشتی به مشتری های عزیز عرضه می شود

٠٩١٩٣٥١٧٨٣٢نيكي