2777
2789
عنوان

کاش

| مشاهده متن کامل بحث + 589 بازدید | 89 پست
مگه میشه آخه بانو ببخشید فضولی نباشه میشه بگین چند سالتونه و چند وقته ازدواج کردین 

دیگه چه فرقی میکنه ۱۴ساله ازدواج کردم پسرم ۱۳سالشه

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
بانو من عرض کردم قید ازدواج رو دیگه زدم  بعدشم اینجا این مباحث خواستگاری ممنوع می باشد

بله....

فهمیدم....

هر جور صلاح میدونید.....

اسمش را خودکشی نگذار...حتی نهنگی مثل من٬که عمق اقیانوس را دیده ٬دلش برای سواحل تو تنگ میشود...! 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا؟؟؟!!!!!! خب اینجا لزومی نداره صحبت کنن..... به هر حال این فقط یه پیشنهاد بود...... من هم وا ...

بله این مباحث تو سایت ممنوعه 

مرسی از جدیتت عزیزم ❤😂

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

چطور تا الان اصلا تحمل کردین بانو  .بخدا باید بهتون آفرین گفت  شاید هر کسی جای شما بود ج ...

نه تنهاجدانشدم،باوجودموقعیتهای خیلی زیاد هیچوقت لغزش نداشتم واشتباه نکردم.

🚫🚫"لطفالایک ممنوع"🙏متشکرم😉🚫🚫
چه فایده اخ؟کی قدربدونه؟

به هر حال اون مرد درست بشو نیست

والله من خیال کردم تازه ازدواج کردین گفتم کمکتون کنم از نقطه ضعفش استفاده کنیم تا درست بشه

ببخشید چند سالشه 

* با تشکر فراوان *
همیشه تو اینجور تاپیک ها یکی مثل شما پیدا میشه . اخه خواهر چه خوشبحالی . چیش خوش به حالی داره؟

منم هستم 

من ازدواج کردم راضیم 

اینطوری بگی ک بدتره عزیزم 

قشنگ ده پله بالایی...از هر قشری و انسانی...عجب خوشمزس اون لبهات...عجب عشقی به من دادی...اصلا وضعیه این اوضاع .... عجب مستی شدم با تو ...ازت بدجوری ممنونم .... پره هستی شدم باتوو... همسرم   
لابد انتخاب درستی نکردین بانو 

من ک بزرگترین خریتم ازدواج بود

برگردم عقب

بکشنم هم ازدواج نمیکنم

همش‌فلاکت بدبختی

گرونی ترامپ دوحانی

مادرشوهر

خانواده شوهر

طتیفه شوهر

شوهر بچه ننه

نازایی

بی وسعولیتی شوهر