2777
2789
برای مردای خارجی اره  انجام دادن این کارها باختنه اما برای ۹۰ درصد مردای ایرانی برد محسوب میشه ...

والا از اول تاریخ به خانوما ظلم شده تا الانش بعدشم میشه چون این افکار پوسیده انتقال میدن به نسلای بعد

مواظب افکار،گفتار و رفتار خود باشیم که میشود عادت،شخصیت و سرنوشت مان

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینو قبول ندارم ب هیچ عنوان کسی که بد حرفی میکنه و دخالت میکنه و تیکه میندازه بی شعوره و لازمه که ب آدم بی شعور  جواب دندون شکن بدی تا جایگاه خودشو بشناسه وگرنه کم کم گسترش میده بیشعوریش رو و روزگارتو سیاه میکنه

چرا مردا نباید  بنویسم باختم....خیلی مردا رو میبرین بالا..

همینان که باعث میشن مردا همیشه حق به جانب و طلب کار باشن 

شده یه بار یکی ازین متنا رو از زبون اقایون بنویسن؟

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
والا از اول تاریخ به خانوما ظلم شده تا الانش بعدشم میشه چون این افکار پوسیده انتقال میدن به نسلای بع ...

اه اه اه😐😐😐😐

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔
هی الان که بعد عمری میخواستم ی جواب دندون شکن به مادرشوهرم بدم اینو میزاری دو دلم میکنی

عزیزم😅😅بنظرم بخاطر ارامش خودمونم که شده با ادمایی که اذیتمون میکنن دهن ب دهن نشیم

همسرم وقتی مرا از کار و تحصیل محروم کرد فکر کرد که برده ولی باخت. 

وقتی از من خواست به دلخواه او لباس بپوشم فکر کرد برده ولی باخت. 

ولی به عنوان یک زن حقوق نداشته ام را به رسمیت نشناخت فکر کرد برده ولی باخت. 

وقتی فقط موقع نیاز جنسی مهربان شد فکر کرد برد ولی باخت... 

261سابقم...

چن  سوال همیشه ذهنمو درگیر کرده؟چرا همیشه بدا واسه زناس ؟

چرا همیشه زنا باید پیش قدم بشن؟

چرا همیشه انگشت اشاره سمت زناس؟

چرا همیشه این متنا واسه زناس؟

ولی هیچوقت نگفتن ک مردا باید اینکارو بکنن؟چرا چرا چراااااا

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

من کاملا قبول دارم 

مشکل ما خانمها اینه که فقط حس میکنیم خودمون نیاز به توجه داریم خودمون فقط حساسیم و فقط خودمون محبت میخوایم در صورتی که مردا خیلی بیشتر از ما اینارو نیاز دارن 

مرد همیشه مسئولیت بزرگه مرد بودنو حمل میکنه و جلو تنها کسی که میتونه ناز کنه و مرد نباشه و مثه بچه ها دنبال محبت باشه خانمشه که خب اگه خانمشم اینارو ازش دریغ کنه مجبوره از بقیه اینارو طلب کنه 

این صبر که من میکنم افشردن جان است:) 
؟؟؟؟؟

یعنی دارم میگم واقعا ک اه اه

نه میتونم برم از خونه بیرون...نه از فکر توعهدیوونه بیرون...تو نیستی و هنوزبارونه بیرون...تو نیستی و هنوزاسمتعزیزه..رفیق قلبی که بی تو مریضه همینتنهایی بی همه چیزه...💔