2777
2789
والا همچینم خز نیست هر کسی یه جوریه دیگه

از نظر رفتاری این ک درامد طرف مقابلو بپرسی و اینکه چرا ازدواج نمیکنی و چرا بچه دار نمیشی و کی درس و دانشگاهتو تموم میکنی و..از نظر لباسم شلوار دمپا و لباسای لمه الان تو ذهنمه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خیلی جاها دیدم طرف برای جلب توجه اینکارارو میکنه خیلی مسخرس اگ رقصت میاد پاشو برقص اگه موباز دوس ...

خب شال نزاره میبرنش تو هلفدونی اونوقت شما میری درش بیاری؟؟ منم مذهبی نیستم و شالمم خیلی پیش میاد بیفته ولی اینقدر بیکار نیستم که بخاطر جلب توجه اینکارو بکنم برام مهم نیس همه رو هم نباید یه جور نگاه کرد

We are creatures of habit break the negative  ones and build positive ones ^-^
این تیپ من ایا

مجردی یا متاهل ؟ چادری هسی همیشه ؟ 

سنی نداری که چرا اینقد رنگ تیره روسریتم خوب نپوشیدی اول اینکه یه روسری قواره داره بلند بگیر رنگ روشن قشنگ سرت کن و کیف و کفش ست بگیر بپوش مصلا رنگ طوسی سبز و...

خب شال نزاره میبرنش تو هلفدونی اونوقت شما میری درش بیاری؟؟ منم مذهبی نیستم و شالمم خیلی پیش میاد بیف ...

اره منم پیش اومده پشت فرمون ولی تو چشم نیس ولی بخدا خیلی اطرافم میبینم هم دانشگاهیام برای جلب توجه اینکارو میکنن

اره منم پیش اومده پشت فرمون ولی تو چشم نیس ولی بخدا خیلی اطرافم میبینم هم دانشگاهیام برای جلب توجه ا ...

خب بکنن هر کسی دلش به یه چیزی خوشه دیگه 

در صورتی که حجاب باید اختیاری میبود

ازادی های یواشکیمون جز خز بودن نیست رفتار های دیگران که بیشتر دخالت تو زندگیه بقیست خز تره البته نظر من اینه 

خب بکنن هر کسی دلش به یه چیزی خوشه دیگه  در صورتی که حجاب باید اختیاری میبود ازادی های یواشکی ...

الان منطورت منم😐😐😐😐😐اسی پرسیده 

درست متوجه نمیشی 

خودنمایی الکی فیلم بازی کردن ادا روشن فکرارو دراوردن هی الکی از خود دراومدن 

موردش برات پیش نیومده 

الان منطورت منم😐😐😐😐😐اسی پرسیده  درست متوجه نمیشی  خودنمایی الکی فیلم بازی کردن ادا ...

نه عزیزم مگه اسمی از تو بردم تو پستم؟؟شما متوجه نشدی اگه منظورم تو بودی میگفتم بهت اهل کنایه نیستم 

پیش اومده ولی خز بازی نمیبینم این چیزا رو

نه عزیزم مگه اسمی از تو بردم تو پستم؟؟شما متوجه نشدی اگه منظورم تو بودی میگفتم بهت اهل کنایه نیستم&n ...

من دیدم یکی هی تو جمع الکی بالاپایین میپرید هی ادا اصول 

حتا اقایونم متوجه شده بودن میگفتن این چرا اینقد جلفه فک کرده خز پارتی اومده چون داشت ادا در میاورد قرر تو کمرش نبود بیشتر میخاس خودشو مصله دختربچه ها بکنه

منطورم اینه خودش باشه الکی ادا در نیاره چون تابلو میشه و خز

من دیدم یکی هی تو جمع الکی بالاپایین میپرید هی ادا اصول  حتا اقایونم متوجه شده بودن میگفتن این ...

اینی که تو میگی رفتارش نرمال بنظر نمیاد باید ببرنش بستریش کنن

نمی دونم من که خیلی بدم میاد😑 مخصوصا بعضیا گل دارشومی پوشن🤕

😂

نون و پنیر و پونه                                                              کپک زدیم تو خونه