گلی2134 مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1241 عنوان ترک کردن چای | مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 27 پست بچه ها چجوری واسه همیشه چای رو ترک کنم راهکار بدین عزیزان 1398/12/01 | 20:04 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22514 خداییش روزی چقدمیخوری😍 زیاد. همش لیوان چای کنارمه زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
pop_h عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 339 آب بیش تر بنوش هر چيزی كه به قيمت آرامشت تمام شود، زيادی گران است!
گلی2134 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1241 مگه الکله؟؟ بخور بره بابا زندگی بدون چایی زندگی نیس که واقعیته
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18088 زیاد. همش لیوان چای کنارمه ایول کم خونی نداری؟ اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22514 ایول کم خونی نداری؟ چرا متاسفانه دارم. اما واقعا نمیتونم از چای بگذرم زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
pop_h عضویت: 1398/02/27 تعداد پست: 339 من از ترس اعتیاد به چای به ندرت چای میخورم خانوادمون کلا یه روز چای نخورن سردرد میگیرن هر چيزی كه به قيمت آرامشت تمام شود، زيادی گران است!
گلی2134 مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 1241 من از ترس اعتیاد به چای به ندرت چای میخورم خانوادمون کلا یه روز چای نخورن سردرد میگیرن اره مامان منم همینطوریه نخوره سردرد میگیره
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18088 چرا متاسفانه دارم. اما واقعا نمیتونم از چای بگذرم منم عاشق چاییم کتری دولیتری میخورم روزی ولی کمرنگووسردوهرلیوان یه قندالان بهترشدم قبلا سماوری بودمولی اصن کم خونی نداشتم رواین دختردومیم گرفتم اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22514 منم عاشق چاییم کتری دولیتری میخورم روزی ولی کمرنگووسردوهرلیوان یه قند الان بهترشدم قبلا سماوری بودم ... من شاید 20ساله قند و شکر نخوردم. چای رو تلخ میخورم زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!
چوساکا عضویت: 1398/05/19 تعداد پست: 7693 واقعیته سعی کن کمرنگ بخوری بعد کم کم تبدیل به ابجوش لکنی اسمم یه شخصیت کارتونی هست و اونطوری که شما فکر میکنید تلفظ نمیشه لطفا سوال نفرمائید متشکرم🤨
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18088 من شاید 20ساله قند و شکر نخوردم. چای رو تلخ میخورم آفرین بهت ولی چای تلخ یعنی پررنگ دیگه مریض میش هااونم خوب نیست توهم که میگی زیادمیخوری اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
شرر27167 عضویت: 1390/09/22 تعداد پست: 22514 آفرین بهت ولی چای تلخ یعنی پررنگ دیگه مریض میش ها اونم خوب نیست توهم که میگی زیادمیخوری نه منظورم از تلخ همون طعم اصلی چای بود. اتفاقا کن رنگ میخورم. زن بودن خیلی قشنگه! چیزیه که یه شجاعت تموم نشدنی میخواد! یه جنگ که پایان نداره! خیلی باید بجنگی تابتونی بگی وقتی حوا سیب ممنوعه رو چید گناه به وجود نیومد، اون روز یه قدرت باشکوه متولد شد که بهش نافرمانی میگن!