2777
2789
اگه دارو ندداره پس چطور یه عده درمان شدن ؟همه شون بادعای پدر و مادر? 

عزیزم بیماری های ویروسی اصولا دارو ندارن مثلا شما ابله مرغان بگیرید دارو مصرف نمیکنی که فقط پماد اونم برای التیاموگرنه اونم نزنی خکب میشه یا انفولانزا دارو نداره که اون قرصایی که میدن فقط مسکنه

sarmast هستم کاربری قبیلم ترکید📣

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم بیماری های ویروسی اصولا دارو ندارن مثلا شما ابله مرغان بگیرید دارو مصرف نمیکنی که فقط پماد اون ...

خوب منم نمیگم که دارو 100%درمان میکنه که. پس هروقت بیماری ویروسی گرفتیم واستیم درد بکشیم و دنبال درمان نباشیم چون داروها درمان نمیکنن فقط تسکین میدن

خوب منم نمیگم که دارو 100%درمان میکنه که. پس هروقت بیماری ویروسی گرفتیم واستیم درد بکشیم و دنبال درم ...

نه عزیزم منظورم اینه نگران نباشی چون دارو تاثیری تو روند بیماریهای ویروسی نداره فقز میشه از مسکن ها استفاده کرد تا اینکه واکسنش درست شه که اونم میمونه واسه سال بعد

كرونا دارويى نداره عزيزم فقط متاسفانه بهداشت مردم ايران به شدت ضعيفه . اين بيشتر ترس داره

بی اعتنایی مردم بیشتر ترس داره. به هر کی میگی میگه چرا جو میدی چرا استرس وارد میکنی!

بی اعتنایی مردم بیشتر ترس داره. به هر کی میگی میگه چرا جو میدی چرا استرس وارد میکنی!

نميخوان حقيقت رو قبول كنن اهميت نميدن طرف ميگه هر كار بخوام ميكنم دنيا دو روزه خب اخه يكى نيست بهش بگه بقيه رو هم گرفتار ميكنى

نميخوان حقيقت رو قبول كنن اهميت نميدن طرف ميگه هر كار بخوام ميكنم دنيا دو روزه خب اخه يكى نيست بهش ب ...

خب عزیزم باید چی کارکنن مردم متاسفانه این ویروس هست بچه ها مدرسه میرن ادما سرکار میرن خب راهش اینه ایمنیمونو بالا ببریم بهداشتو رعاست کنیم راه دیگه ای به ذهنتون میرسه هی بترسیم و وحشت کنیم نمیگیریم اگه راش این باشه من از همین الان میترسم و وحشت میکنم

خب عزیزم باید چی کارکنن مردم متاسفانه این ویروس هست بچه ها مدرسه میرن ادما سرکار میرن خب راهش اینه ا ...

منم دقيقا ميگم بهداشت رو رعايت كنيم جاى عمومى تا زمانى كه امكان داره زياد نريم يا يه خانومى ميگفت ميخوام برم كافه ميترسم ما گفتيم نرى بهتره اومدن گفتن جو نديد عادى زندگيتونو بكنيد مثل هميشه . خوب واقعا اين درسته؟ يا ادم بايد بيشتر رعايت كنه؟

منم دقيقا ميگم بهداشت رو رعايت كنيم جاى عمومى تا زمانى كه امكان داره زياد نريم يا يه خانومى ميگفت مي ...

اینی که میگی درسته ولی اخه کافه که مشکلی نداره تو اینجور مواقع روحیه خوب خیلس تاثیر داره ادم نگران و افسرده زودتر مریض میشه من خیلی دیدم

اینی که میگی درسته ولی اخه کافه که مشکلی نداره تو اینجور مواقع روحیه خوب خیلس تاثیر داره ادم نگران و ...

والا ادم ميترسه قاشق چنگال و ليوانارو مثل ما كه نميشورن متاسفانه اونام مسائل بهداشتى رو رعايت نميكنن

والا ادم ميترسه قاشق چنگال و ليوانارو مثل ما كه نميشورن متاسفانه اونام مسائل بهداشتى رو رعايت نميكنن

من از بچگی هروقت میرفتیم رستوران بابام رو قاشق چنگال نمک میریخت یک عالمه بعد با دستمال کاغذی پاک میگرد😄

من مامان بزرگم با خودش مياورد واى    

😂😂😂یعد جالبه همیشه خدا منو خواهرم مریض بودیم هرچی ادم  یاده روی کنه تو کاری نتیجه عکس تا بزرگ شدیم دیگه مستقل ازبابام عمل کردیم کمتر مریض میشدیم باورکن راست میگم

😂😂😂یعد جالبه همیشه خدا منو خواهرم مریض بودیم هرچی ادم  یاده روی کنه تو کاری نتیجه عکس تا بزر ...

جدى ؟ به خدا من انقدر اين هفته كار دارممممممم برنامه م اين بود از بيرون غذا بخرم الان هى ميگم چه كنم 

جدى ؟ به خدا من انقدر اين هفته كار دارممممممم برنامه م اين بود از بيرون غذا بخرم الان هى ميگم چه كنم ...

ببین عزیزم مراعات بکن ولی خیلی حساس نباش من پسرم کلاس نهمه خیلی وقته تو کیفش ژل ضدعفونی گذاشتم بهش میگم حواسشو جمع کنه ولی در کنارش از نظر غذایی خیلی میرسم هرروز صبح با صبونش اب پرتقال میخوره کلا تغدیه خوبه سه هفته پیش ه دو یه مدل مریضی گرفتیم ولی من تا پای مرگ رفتم ولی اون خیلی سبک و سرپایی گذروند باور میکنی مربضیم انقدر ناجور بود فکر میکردم کر نل گرفتم