2821
2789
شوهر ما ک خودش سفیدو خوشگله نمیگه این حرفو 😂

دقیقا..ما قیافمون بهم میاد..هر معملیه رو به بالاییم..تا حالا چنین چیزی نشنیدم ازش...از چی بر میاد از آدم زشت درمیاد😠

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 

الان همه میگن عکس بعد تو عکس خوشگل میفرستی بعد ملت شوهرتو فوش نثار میکنن واین چرخه ادامه پیدامیکنه  

عرب ملک غزه کجا من کجا؟فلسطین کجا عشق به میهن کجا؟ هزاران چو لبنان و آن و این،فدای یکی خشت ایران زمین

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بگو ببخشید نمیدونستم خودت بردپیتی وگرنه انجلینا رو برات میاوردم😒😒

نه بابا مطمعن باش الان خودش شبیه سمندونه

من تورکم🖤🖤امشب دوباره🖤 بارون غم میباره🖤از حال این دل🖤 کسی خبر نداره🖤 یه قاب عکسی ازت روی دیواره 🖤تموم هستیم همین یه یادگاره🖤🖤🖤🖤🖤دردت به جونم... دلم تنگ شده واست🖤 آروم جونم... دلم 
دقیقا..ما قیافمون بهم میاد..هر معملیه رو به بالاییم..تا حالا چنین چیزی نشنیدم ازش...از چی بر میاد از ...

تازه من خودم سفید نیستم بعدش شکم دارم یکم خودم خجالت میکشم اتفاقا دیشب گفتم شکمم بزرگ شد برم باشگاه شوهرم گفت حالا بعد عید برو الان سختته بنظر من اگه مرد فهم داشته باشه هیچوقت نمیزنه این حرفو مگه روز اولی کور بود ندید رنگ پوستشو

تازه من خودم سفید نیستم بعدش شکم دارم یکم خودم خجالت میکشم اتفاقا دیشب گفتم شکمم بزرگ شد برم با ...

بخدا شوهر منم اخلاقای بد زیاد داره..اما هروق بهش میگم اندامم بده..یا چاق شدم..عصبی میشه..میگه تو بهترینی😞😆

عزيزم اسی،از شوخی گذشته بهش بگو رنگ پوست و بلندی قد که دلیل انسان بودن نيست،تو هم برای من کامل نیستی ،ولی انتخابت کردم برای یه عمر،مگر انتخاب همسر لباس،کفش یا چیز دیگه س که بگه من تو رو دوست ندارم لایه مدل دیگه دوست دارم.