2777
2789

فامیلامون پولمونو خوردن . بابام بخاطر مثلاااا حفظ رابطه خواهر برادری ازشون نمیره شکایت کنه. (بعد جالبه اونا سالی ی بارم زنگ نمیزنن حالمونو بپرسن!😏نمیدونم بابام فازش چیه)من حالم ازشون به هم میخوره.

خلاصه الان یه مشکل مالی داریم دارن ادای ادمای دلسوزو درمیارن . تنها راه تیکه انداختن بهشون تو استوری اینستاگرامه. چون باهاشون قطع رابطه کردم رودررو نمیبینمشون . چه متنی بزارم استوری ک بفهمن دارم ب اون حروم خورا تیکه میندازم؟

منت نکش از غیر ؛ پَر و بال خودت باش🍃

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من باشم مستقیم تو روشون میگم کاریم به بابام ندارم اخه خفه میشم نگم😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

استوری هم اگر کردی کاری کن فقط اونا ببینن..وگرنه اگر‌بقیه هم ببینن خیلی بهت میخندن..یا بقول دوستمون تگشون کن زبر پستای پول زور و حروم حلال و اینا😂😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بگو 

کاش ا ما شعور و شخصیت داشته باشن وقتی به همون راحتی پول رو میگیرین و تشکر میکنن پول رو هم برگردونن نه اینکه خودشون رو به خونه بی خیالی دعوت کنن 

شخصیت# داشته باشیم

شاید معرفت یکی زیاد باشه و نخاد رو درو بگه 

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           
اون وقت بابام منو خفه میکنه😐

عیب نداره می ارزع😐

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

باور کن حالا اگه این اتفاق برا خودم نی افتاد دویست تا تیکه جانانه ردیف میکردم ولی الان هیچی یادم نمیاد فکر کنم بخاطر اینه که آرومم لابد باید حرص بخورم تا تیکه یادم بیاد 

منی که نام شراب 
باور کن حالا اگه این اتفاق برا خودم نی افتاد دویست تا تیکه جانانه ردیف میکردم ولی الان هیچی یادم نمی ...

کاملا میفهمم چی میگی😑من خودم خیلی خوب تیکه میندازم ولی الان مغزم قفل کرده. عصبانی هم هستم ازشون ولی نمیدونم چرا چیزی ب ذهنم نمیرسه🤦🏻‍♀️

منت نکش از غیر ؛ پَر و بال خودت باش🍃

ببخشید اما حس میکنم ب پدرت بی احترامی میکنی اینجوری ایشون خودش عقلش میرسه نیاز ب این بچه بازیا نیست گاهی وقتا بزرگ‌ترا یک چیزی میدونن ک ما بچه ها شاید بی اطلاع باشیم بابای شما از سما حتما هم عاقلتره هم قدرتمند تر اگه میخواست خودش بلد بود بگیره بهتره سما دخالت نکنید