2777
2789
انشالله به سلامت برید و بیاید عزیزم

سلامت باشی گلم

در اعماق تاریکی در انتظار نـور :) 🌱🖤 جوانیم به مو رسیده. یعنی بعد مرگت اوضاع بدتر میشه یا بهتر؟۳اسفند404،،،خسته ایم از دست نه تقاص پس میدی نه میمیری

پس اینجا بچه ها چی میگن ک یک تومن اگه داریم ۲۰۰!بمون سود میدن

دوره احمدی نژاد یه سری برگه های سهام میدادن که ارزشش یک میلیون تومن بود که الان سودش میشه ۲۰۵.ولی جدیدا از این برگه های سهام نمیدن فقط کد شبای حساب ثبت میکنن ک سهامشون ۵۰۰ و سودش ۱۰۰ تومن 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب برگه ما یک ملیونیه 

برا همه یه ملیونی ولی ارزشش کمتره فقط کمیته و بهزیستی ۱ ملیون ارزش داره برگه سهامش

من هر اسمی گذاشتم قبول نشد اسم بیماریه همسرم رو گذاشتم قبول شد برا همین اسمم پسوریازیس هست کاربری قبلیم پناه ۹۵ بود
میشه الان هم ثبت نام کرد؟  آخه واسه ما فقط یه نفر رو دادن

خب حتما ثبت نام نبود این دوره نمی دن دوره بعد می دن برا ما شوهرم با خانوادشه براشون ۵۰۰ تومنیه ۶۰ دادن برا من با خانوادمه ۱تومنی ۹۰ دادن 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

برا همه یه ملیونی ولی ارزشش کمتره فقط کمیته و بهزیستی ۱ ملیون ارزش داره برگه سهامش

ای خدا شانس ما روببین 

اگه دوست داشتی تایپیک عمل لاپراتومی بخون شاید به دردت خورد 😎خدا جونم مرسی یه دختر  ناز ویه پسر جیگر بهم دادی باباشونو نگم دیگه خودت می دونی 😄😄😄😄 😍😍😍لطفا مواظب خانواده چهار نفره ما باش 😍😍😍 😍😍من یک دختر یک همسر  یک مادرهستم   به وجود خودم افتخار می کنم 😋   من یک خانه دارم یک خانه داره شاغل عاشق کارای هنریم کارم بافته بافت عروسک  لباس وشال وکلاه☺ برا سرانجام رسیدن کارم خیلی تلاش کردم 💪کلمه نمی تونم در فرهنگ لغات زندگی من وجود نداره😎 کاری نیست که نتونم انجام بدم من یک زن هستم 😊😊😊😊خدایی سوال کردی جواب می دیم ریپلای نمی کنی یه لایک بکن 

راسته میگن برا هر نفر یک سال در میون میدن

نمی دونم والله ما تاحالا یه بار گرفتیم فکر کنم سال ۹۶ بود 

یادمه فرم پر کردیم و ثبت نام کردیم همون جا هم کارت بانک ملی بهم دادن

پس هرسال  میاد تو همون حساب.برو ببین توش داره.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
شاید توش باشه دو ساله چکش نکردم و استفاده نکردم ازش

تواین مدت انقد ریختن  جمع شده پولدار شدی.باهاش برو خارج😉😐😁😁😁

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی