2777
2789

موهام تا کمرم رنگ مشکی طبیعییییی

توعقد رنگ نکردم اصلا

بعدم باردار شدم نشد

تا عید

ک رفتم و گفتم دقیقا رنگ موی خودتو میخوام.رنگ موی خودش این بود👇

بعد سرش شلووووغ.هرجی گفتم بیا من نوبت دارم

گفت نه تو موهات بلنده باید بذارم به دل صبر و حوصله ک نسوزه.اقا دوساعت نشستم.دخترمم شیر خودمو میخورد مجبوری برده بودمش.دوماه و نیمش بود

گذاشته بودم تو اتاق جداگونه

کلی استرس داشتم بوی رنگ اذیتش نکنه

اخرم زنگ زدم شوهرم ببرش پیش مامانم

بگذریم

نشستم چشمتون ردز بد نبیته شروع کرد

گفتم چه تغییری کنم من.هی رفت اومد رفت اومد

اخر گفت موهات رنگ وا نمیکنه برای شیر دهی😐گفتم یعنی چی موهام طبیعیه چطور ممکنه

گفت نمیشه بیشتر ازین میسوزه

و اما رنگی ک تحویل گرفتم👇

با کلی منت ک جای دیگه این مو رو یه تومن میگیرن،ازم ۴۵۰ پول گرفت.مامانمم صد بار زنگ ک ول کن بیا بچه گشنست.زهر مارم شد واقعا.من از یماه قبل وقت گرفتم ک با بچه معطل نشم.اخرم چیییشدددد.نشستم تو اژانس تا خود خونه گریه کردم.اون هیچی

شوهرم با کلی ذوق اومد ببینه چی شدم.درو با قیافه پف کرده و سه من دماغ وا کردم اومد تو گفت الان اینه رنگ موهات؟تموم شد؟وااا رفتم و بدتر شدم😂😂😂الان یادم افتاد و حررررص میخورم  ک چرا اصالا بهش پول دادم

بعد رفتم پیش دوست مامانم ۲۵۰ گرفت و بلوند کرد برام

ک شد زرد قناری.🤥دوماه بعد عید یه قهوه ای سوخته گذاشتم و دیگه تموم کردم این بازی کثیفو😫

نگین قشنگه و رز گلده به خود خدا قسم ۷ رنگ بود موهام

زرد و قهوه ای و صورتی و مشکی و سفید 😐😐😐

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

دیدید که پست#   اول خار نداشت😐

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

از جعفر شده غضنفر😪😕😂😂😂

عه جرا اینجوری شده؟؟!!!

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ببخشیدااا افتضاح شده 

پروردگارا شکرت که بهترینها را برایم مقدر کردی.پدر و مادری که مثل کوه پشتم هستند همسری که عاشقانه و دلبرانه کنار هم زندگی میکنیم دختری که مثل گل پاک است و برادر و خواهری که عاشقانه همدیگر را دوست داریم...خدایا شکرت که در این دنیای به این قشنگی حسرت هیچ بر دل این بنده ات نگذاشتی❤

یعنی چقددددرررر شبیه☹کوفتش شه پول جرا دادی😂

👑حسبی الله 👑         ⭐️             🌟                ⭐️                    ⭐️لیلا که شدی میفهمی مجنون تمام قصه ها نامردن⭐️
اومدم بگم اونقدام داغون نبودع ها

اصلا افتضاح بود تو عکس عالی افتاده😂

ارایشگر عوضش منم کلی پول گرفت بعد مو نارنجی تحویلم داد گفت موهات نمیرسیده به اون پایه دکلره.منم گفتم اول میگفتی چرا الان میگی کوفتش شه.دیگه نرفتم پیشش ولی دلم میخواد یبار دیگه برم و کلی حرف بارش کنم

یعنی چقددددرررر شبیه☹کوفتش شه پول جرا دادی😂

هموووون

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز