2777
2789

یا الله 

کرونا

کنار جدیده تو ایران 

بعد از گرفتن این ویروس، شهادتین یادتون باشه، بگین 

خانم های :>>عقده ای، عصبی،پر حرف، غیبتی، از خود راضی، غرغرو، قضاوت کننده ها، بی اعتقاد ها ، ترس از مریضی(الخصوص کرونا) و توکل و امید نداشتن به خدا، جا نماز آبکش ها، بادمجون دور قاب چین ها،احساساتی بیش از حد، عاشق های جوگیر، و اونایی که فقط حرف خودشون درسته، و اونایی که ارزشی  برای خانواده و آقایون قائل نیستند، و شوهر شون فقط برای پول  و خوش گذرونی دوست دارن، اونایی که تحمل سختی ندارن و دوست دارن همیشه راحت و خوشحال باشند و ناسزا به زمین- آسمون -خدا و... میگن، اونایی که خیلی خودشیرین هستند برای نی نی یار ها،کسانی که همه رو به یک چشم می بینند، اونایی که میگن چرا ما فقیر هستیم و بقیه پولدار_چرا پولدار نیستیم، کسانی که شکر گزاری نمی کنندریپلای و لایک نکنند، مدیون میشی، اگر هم بخوای جواب امضاء منو بدی، من راضی نیستم و بازم مدیونی(مگر این که  برای جواب دادن اجازه بگیری) ، استثنا کسانی که میشناسم و بقیه که جز این دسته نیستند

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

یعنی هیچ درمانی نداره 😔 بچه ها منکه از ترس بیرون‌نمیبرم بچه هامو

مگه میشه ادم بیرون نره گاهی کار واجب پیش میاد .خدا ب هممون رحم کنه

گروه نارنجی تاریخ شروع 1۴0۱,02,10 وزن 76,900                                 هدف 60                        ‌                          75,150🧡

⚠⚠⚠

*متاسفانه کرونا به ایران آمد*

لطفاً تا اطلاع ثانوی، موارد زیر بطور جدی و حتمی ممنوع شود:

*⛔ مهمانی های غیرضروری*/ *استعمال قلیان* در سفره خانه/ استفاده از *توالت عمومی*/مصرف *غذاهای بیرون بر، رستوران، قنادی و کافه*/ *دست و روبوسی* /استفاده از *لوازم بازی و ورزشیِ پارک شهرها و شهربازی*/استفاده از *مِترو در خط ها و مسیرهای شلوغ*/

*اتوبوس های خط واحد شهری*/استفاده مکرر از *دستگاه های عابربانک*/

استفاده ی مکرر از *تاکسی و سواریهای غیرشخصی*/ *خرید حیوانات زنده*/استفاده از *گوشی های تلفن مشترک* در ادارات، مدارس و اماکن عمومی(تلفن را در حالت بلندگو قرار داده و صحبت کنید)/ *خام خواری* (خوردنیهای حرارت ندیده)/ *لمس ضریح و درب بُقاع متبرکه و مساجد*/ *مُهر و سجاده ی مشترک* در نمازخانه یا مسجد⛔

موارد زیر موکداً توصیه میگردد:

🔺مصرف مُداوم داروهای گیاهی یا شیمیاییِ تقویت کننده ی سیستم ایمنی

🔺شستشوی مکرر دست ها

🔺شُرب مُدام مایعات

🔺استفاده از انواع پَد الکل، ژل آنتی باکتریال، ماسک و وسایل حفاظتی در صورت امکان

🔺غرغره ی مُدام آب و نمک

🔺بُخور آب گرم بصورت مکرر در صورت امکان

🔺محدود یا تعطیل کردنِ انواع ارتباطات غیرضروریِ اجتماعی، جلسات اداری، کلاسهای کمک آموزشی، سینما، تئاتر، دوُرهمی و سفر

ضمن آرزوی تندرستی برای تمام هموطنان، از شما خواهشمندم در حد امکان این پیام را با کلیه عزیزان خود به اشتراک بگذارید!

یادمان باشد:

*کرونای نوظهور درمان ندارد*

کرونا#  

پسر گلم خوش اومدی👪برای سلامتی محمد حسینم  یه صلوات مهمونم کنید
نیا تو سایت واگیر داره😂 دور از جونت

من بگیرم همتونو باخودم میبرم😂

من این روزا ی حال دیگه ای دارم......جهان من لباس تازه میپوشه...‌‌منو تو دیگه تنها نیستیم چون که....خداباما نشسته چای مینوشه.....
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز