2777
2789
عنوان

ما قوی هستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 670 بازدید | 73 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صدرصد هیچی از پس ما برنمیاد.

مردم ایران با تمام جهان فرق دارن خدایی خدا خودش بالا واسمون دس میرنه و این حجم از تحملو ستایش میکنه.

لا حول و لاقوه(ت) ال بالله.خداجونم‌قول میدم اروم باشم و همه چیو به تو سپردم خودت واسمون حلش کن و بهناممو خوب خوب کن و بهم برش گردون.مرسی.بوس بوس💋❤❤❤💋😍.

دلت خوشه ، چی چی رو میگذرونیم ؟؟؟؟ بخدا از دیشب دارم دق میکنم همش میگم چرا بچه آوردم آخه ! چین با اون همه تجهیزات نتونست هیچ کاری بکنه حالا ما چیکار میتونیم بکنیم خدا خودش رحم کنه

خدا جونم میشه لطف کنی و غیر ممکن زندگیمو برام ممکن کنی 😢😢😢 ان شالله تو تاریخ ۹۹/۹/۹ خدا نظر و رحمتش به من هم میرسه و مشکلم حل میشه ، دوست عزیز مجازیم شما هم اگه دوست داشتی لطف کن و برای حل مشکلم دعا کن ممنونتم 🌹🌹🌹🌹

خدا خیرت بده عزیزم...آفرین گلم

هر جا که باشی تو فکر توام💕❤💞👫حس میکنم پیشه منی💑💜💗باور قلب من اینه که ما👑💫تا آخرش مال همیم😍😍ماه قشنگ شبام🌼🌹مثل یه خوابی برام💏💏👫👫👫💏
بیچاره ما قمی هاال یه طوری داره برخورد میشه باهامون انگاری....

عزیز دلم❤

انشالله خدا خودش مواظب همه ی ادما هرجای دنیا که هستن باشه 

گاو هم که باشی اگر در موقعیت مناسبی قرار بگیری ، هستند کسانی که تورا بپرستند ... !