2777
2789
عنوان

باردارم مادرشوهرم میگه شکمت کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 41 پست

خب بگو ارثیه و مادرمم اینجوری بوده. بگو همه یه جور نیستن تو بارداری. یکی از همون ماه اول شکم میزنه یکی ماههای آخر شکمش میاد جلو

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

بگو مامانجان من فقط به سلامتی بچم فکر میکنم،این حاشیه ها برام مهم نیست

صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم.... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باعرض پوزش غلط میکنم ته دل ی زن باردار و خالی میکنن من تا نه ماه اصلا شکم نداشتم بسازیم نمیکردن

ینی ماه هفت تا نه تغییر نکرد؟؟!منم دوس دارم تغییر نکنه میشه عایا؟!

بیخیال دختر ،خواهرشوهر من ،شکمش اونقد کوچیک بود ک تا ماه هفتش اصلا خبر نداشتیم بارداره😟😶😶ماه اخر بزرگ میشه شکمت،لابد پهلو داری

اتفاقا اینطوری بهتره کاراتو راحت انجام میدی سبکتری حالت بهتره 

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.

بچه من 3 کیلو بود، تو بیمارستان حتی میگفتن نارس میخواد دنیا بیاد!؟ 😒

شکمم با لباس های بیمارستان کلا محو شده بود😅

جالبه اصن پهلو هم ندارم

به تو چه واسه همین روزاس دیگه.... 

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

خوبه که منم شکمم کوچیک بود وزن بچمم خوب بود. مگه بده باردار با کلاس باشی هر کی میدید منو میگفت نفهمیدم بارداری حتی تا اخرین روزی که رفتم کلاس مدیرمون بهم شک کرده بود ولی گفت فکر نمیکردم ماه اخر باشی. این مادرشوهرا زنای ورم کرده با شکمای گنده دوست دارن. به منم میگفتن من بی توجه بودم

منم همینطورم

ن تنها مادرشوهربلکه ی همه ی عزیزان لطف دارن و هی نطرمیدن ک شکم‌نداری

اونروز رفتم نوبت سزارین زدم،بهم میگن مشکلت چیه؟

گفتم باردارم...

خانما😳

من😐😐

بچه ای ک توشکممه😜😜

البته من چادرمیزنم همون ی ذره م محوه 

صبر تلخ است...ولیکن بَرِ شیرین دارد...⚘خدای خوب ومهربونم،از تو درخواست میکنم،ک توبهترین اجابت کننده ای🌸از توکمک میخوام،ک توبهترین یاری رسانی🌱ازتورزق حلال میخوام،ک توبهترین روزی رسانی🌻خدای خوب ومهربون مراقب همه ی مامانا وتودلیاشون باش🌸