سلام من ۷ ماهمه باردارم.زیاد شکم ندارم مادرشوهرم دیونم کرده بس ک میگه شکمت کوچیکه.تو ک اصلا شکم نداری.دیشب میگفت ی کم راه برو شکمت جا باز کنه درصورتی ک ارثیه مامانمم سر خواهرم میگفت تا ۸ ماهگی شکم نداشتم ولی وزن خواهرم ۴ کیلو بوده
خب بگو ارثیه و مادرمم اینجوری بوده. بگو همه یه جور نیستن تو بارداری. یکی از همون ماه اول شکم میزنه یکی ماههای آخر شکمش میاد جلو
تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
بگو مامانجان من فقط به سلامتی بچم فکر میکنم،این حاشیه ها برام مهم نیست
صدای برفو دوست دارم,آره برف صدا داره,مثل صدای روزایی که میگذرن,یه خروار برف میشینه با اون بیصداییش,یه عالمه روز و شب از سر میگذرونیم با اون بیصداییش........تو بمونی آخرش برام,,,تو بمونی برفو دوست دارم....
بچه من 3 کیلو بود، تو بیمارستان حتی میگفتن نارس میخواد دنیا بیاد!؟ 😒
شکمم با لباس های بیمارستان کلا محو شده بود😅
جالبه اصن پهلو هم ندارم
به تو چه واسه همین روزاس دیگه....
خدایا شکرت🙏 ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم. 👇🏻👇🏻👇🏻 👨👩👧 بدن پس از زایمان عزیز من! اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم. تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید. تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!! تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی... تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️
خوبه که منم شکمم کوچیک بود وزن بچمم خوب بود. مگه بده باردار با کلاس باشی هر کی میدید منو میگفت نفهمیدم بارداری حتی تا اخرین روزی که رفتم کلاس مدیرمون بهم شک کرده بود ولی گفت فکر نمیکردم ماه اخر باشی. این مادرشوهرا زنای ورم کرده با شکمای گنده دوست دارن. به منم میگفتن من بی توجه بودم