2777
2789
عنوان

کرونا

| مشاهده متن کامل بحث + 997 بازدید | 68 پست

خدایاا😫😭

عشـــــــق                                                       یعنی جز خدارو بیخیال!!!                                                🌸 🌸 🌸 🌸 🌸 🌸                                         (تنها کسی که اگه با یه شاخه گل به خونه بره ، مؤاخذه می شه، كودك گل فروش سر چهار راهه  )     

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همين چند روز پيش آمار كشتهاي بالاي هزار نفر چينو دادن . كجا آنفولانزا خطرناكتره😶

در ثانی شیوع بالای اونجا به خاطر اینه که نکبتا همس جک و جونور خوردن، نه اینکه به همدیگه داده باشن

خدایا من بخشیدم، از ته دلم.... توام ببخش، کمک شون کن لطفاً...  
کی گول زده😂😂 عزیزم ما توی سیستم بهداشتی هستیم اصلا اونقدرا که میگن خطرناک نیست تنها مشکلش اینه ...

از هر یه نفر چهار نفر میگیرن 

چه خطرناک😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
آخ حرصم میگیره از شوهرم اصلا جدی نمیگیره  میگه برو بابا تو ترسویی  کورنا کجا بوده میگه ا ...

دقیقا شوهر من من برا بچم میترسم وگرنه خودم بدرک😤😤😤😤😤😤😤😤

برای شادی روح پدرم لطفا یه صلوات بفرستین .😘
دقیقا😣😣😣دیروز شوهرم از بیرون اومده میگم دستاتو بشور با کلی اصرار رفت بشوره دیدم فقط گرفت زیر آب و ...

اره دقیقا خودشون سیستم بدنشون قوی هس طوریشون نمیشه اما اگه بده به من درجا مردم 

خدایا شکرت 🙏🏻
کی گول زده😂😂 عزیزم ما توی سیستم بهداشتی هستیم اصلا اونقدرا که میگن خطرناک نیست تنها مشکلش اینه ...

نمیترسی؟

دوستم پرستاره بیمارستان دولتی درب داغون میگ راه فرارندام وگرنه کادمم ول میکردم بچه کوچیک داره چقدخوبکه شماریلکسی 

ولی خوب ببین من همه مواردبهداشتیم رعایت کنم مگه بیماریه تنفسی نیس پس اگ مجبورباشم برم بیرون باپنجره خونم بارباشه بالاخره ویروسه دیگ میگیرم 

وخدایی که بشدت کافیست

میشه آدم خودش خوب بشه تو خونه؟  

از آدم دروغــــگو نپرس چرا دروغ گفتـــی،چون بایه دروغ دیگـــه قانعت میکنه😊
دستگيره درت سالمه ؟!

نه رنگش رفته🤣

سفارشات نمدی پذیرفته میشود🥰🥰...اگر نمیتوانی فرق بین خوب و بد را تشخیص دهی از کمبود فهم و شعور است و هیچ ربطی به دین و مذهب ندارد😏چهارمین کاربریم مبارک
اره دقیقا خودشون سیستم بدنشون قوی هس طوریشون نمیشه اما اگه بده به من درجا مردم 

اره واقعا تازه خودشم میدونه ها من بدنم ضعیفه زود سرما میخورم 😑یه ژل گرفتم که بزار تو ماشین مرتب ضدعفونی کن دیدم انداخته تو کشو😑😑😣😣