doxtarxorshid مدیر عضویت: 1398/05/24 تعداد پست: 405 عنوان بتا | مشاهده متن کامل بحث + 71 بازدید | 20 پست دوستان ۲۴ ساعت فاصله دادم دیروز که میشد شب دهم که امروز ۱۰ روز از رابطم میگذره ۰ بود هی کنترل میکنم اما بتام صفره بنظرتون حانله ام یان 1398/12/01 | 11:40 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیکا۲۰۲۰ عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1453 فردا با ادرار اول صبح بزن اوه پررنگ تر شد یه دونه ام موعدت بزن ایشاالله ک مثبت و مامان شدی پنج روز قبل موعد زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد فردا میشه سه روز قبل پری فک کنم دیگه یه ذره پرنگ تر شه نه؟؟ با که باید گفت این حال عجیب را...
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 پنج روز قبل موعد زدم یه هاله خیلی کمرنگ افتاد فردا میشه سه روز قبل پری فک کنم دیگه یه ذره پرنگ تر شه ... آره باید پررنگ تر بشه ولی باید خطش صورتی باشه چون من شده زدم خطش صورتی نبود انگار 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
نیکا۲۰۲۰ عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1453 آره باید پررنگ تر بشه ولی باید خطش صورتی باشه چون من شده زدم خطش صورتی نبود انگار بعد دوتا خط افتاد برات؟؟ خب باردار نبودی؟؟؟ با که باید گفت این حال عجیب را...
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 بعد دوتا خط افتاد برات؟؟ خب باردار نبودی؟؟؟ من یاد بی بی چک مثبت داشتم ولی باردار نبودم کاذب بودن اگه برای شما فرق می کنه اصلا به حرف من فکر نکن گلم 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
نیکا۲۰۲۰ عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 1453 من یاد بی بی چک مثبت داشتم ولی باردار نبودم کاذب بودن اگه برای شما فرق می کنه اصلا به حرف من فکر نکن ... انشاالله که خیره هرچی خدا بخواد انشاالله همه منتظرا جواب بگیرن الهی با که باید گفت این حال عجیب را...
mobi78 عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14949 انشاالله که خیره هرچی خدا بخواد انشاالله همه منتظرا جواب بگیرن الهی الهی آمین 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد