2821
2789
عنوان

عکس یه هویی

| مشاهده متن کامل بحث + 1839 بازدید | 148 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اولا موهامو خودم اون طوری میکنم چون دوست دارم بعدشم من ۲۰ سالمه

اشتباه شد 

فک کردم شما خودت گفتی ۳۲ سالمه گفتم خیلییییییییی بخواد باشه ۲۵ 

قیافت ب سنت میاد 

بعد وقتی عکس میزاری انتظار نداشته باش همه بیان تحسینت کنن منم بی ادبی نکردم فقط حس کردم موهات خیلی بهم ریخته اس 

اگه ناراحت شدی معذرت میخوام 

موفق باشی 

اولا که احساس پیری دارم دوما کاربرا اکثرا تو رنج ۱۸تا ۲۵ اند اینجوری که تو عکسا معلومه

اصلا هم احساس پیری نکنین من به سن شما برسم هم حیلی به خودم میرسم و از خود راضی خواهم بود😁😁😁😁

هر چه خدا خواست همان میشود.

اسی قدت چنتاس

همسنیم

من یه مامان افسرده بودم ولی از وقتی دخترم خندید دیگه شاااادم😍😁 من عاااشق شیرینی پزی ام😍عاشق پیشرفتتتتت😍عاشق  هیجاااان😍 دوس دارم زبانم فول شه😉 رانندگیم حرفه ای شه😎 عاشق کمک کردن ب بقیه ام😍 من میتونم به همه ی آرزوهام برسم🙋😍چون شاادم، حالا تویی که اینا رو خوندی یه لبخند گشاااد بزن،آفرین الان خوشکلتر شدی🌷😘بخند عزیزم فراموش شه دردات😊😁
اشتباه شد  فک کردم شما خودت گفتی ۳۲ سالمه گفتم خیلییییییییی بخواد باشه ۲۵  قیافت ب سنت م ...

نه عشقم اصلا اصلا ناراحت نشدم به خدا اصلا من عکس گذاشتم که نظر بگیرم چه مثلت چه منفی من خیلی جنبم بالاست 😍😍😘😘😘😘😘

دوباه منم ببینم

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

من یه خواهر شوهر دارم که از نظر من بازم میگم تز نظر من اعتماد به نفس کاذب داره فکر میکنه خیلی خوشگله و بهشم کمتر از سن واقعیش میخوره هستین عکس اونم بذارم نظر بدین یا نه؟

من یه خواهر شوهر دارم که از نظر من بازم میگم تز نظر من اعتماد به نفس کاذب داره فکر میکنه خیلی خوشگله ...

بزار خودتم بزار

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند
دو بار گذاشتم 

کدوم صفحه