2777
2789
عنوان

استوری واتساپ

152 بازدید | 21 پست

من میگم استوری واتساپ اسمشو فراموش کردم😃

حالا هر چی

سوالم اینه چیزی بذارم استوری واتساپ و کسایی که شماره تلفنمو دارن اما من شماره اونارو سیو نکردم اگه استوریمو ببینن من متوجه میشم؟

🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نه اصلا نمیبینن باید حتما سیو داشته باشی اونارو

من و همسرم امتحان کردیم،دیدیم اگر سیو هم نباشن بازم میبینن

💖 من شاهکار خلقت خداوند هستم و لیاقت بهترین ها رو دارم 💖😍💖 خداوندا بی نهایت سپاسگزارم💖

کسی جز مخاطبانت اصلا نمیتونه ببینه استوری تو 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

باید دوطرف شماره همو سیو کرده باشن

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
من و همسرم امتحان کردیم،دیدیم اگر سیو هم نباشن بازم میبینن

امکان نداره 

تنظیمات واتساپ، حریم خصوصی ک بری، وضعیت رو فقط مخاطبا میتونن ببینن، اصلا گزینه ی همه# نداره، مث پروفایل و بازدید نیست

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

عزیزم استوری واتساپ رو فقط کسایی که تو شمارشون روداری و اونا هم دارن ، میتونن ببینن، اگه تو داشته باشی و اونا نداشته باشن ، یا اونا داشته باشن و تو نداشته باشی ، نمیتونن ببینن ، باید دو طرفه سیو باشه

برا حاجتم یه صلوات میدین ؟! ⁦❤️⁩🙂
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز