2777
2789
عنوان

رقص عروس 👰👰😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 23 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عروسی دارم ب نظرت چ آهنگی رقص تکی تمرین کنم

من میخوام با عروس مهتاب تکی برقصم

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
خوشبخت بشید عزیزان😍🥰😍🥰😍

ممنونم مهربون😍😁👰

من ریخته ام در رگ تو شیره جان 💞 هی چرخ بزن در من و دل را بتکان 💞 این هم نفسی چه حس و حالی دارد 💞 در پیکر من دو قلب ضربان دارد🫀🧿💞🧿
منم عروسی دارم ب نظرت چ آهنگی رقص تکی تمرین کنم

من اون موقه که عروسی گرفتم اهنگ بهنام بانی تویی انتخابم تازه اومده بود روش تمرین کردم همه میگفتن خیلی عالی بوده..الان بنظر من اهنگ مهرو ماه از ارون افشار قشنگه میشه روش قشنگ عشوه اومد😁

و خدایی که در این نزدیکیست..‌ممنونتم خداجون💓🌱
منم عید عروسیمه چون ترکم رقص آذری می خواستم تو نت اصلا خوبشو پیدا نکردم مجبور شدم برم کلاس

من نمیتونم کلاس برم وگرنه میرفتم 😣

من میخوام با عروس مهتاب تکی برقصم

وااااای منم برای جشن عقدم اینو رقصیدم دقیقا روز مرد بود ی شاخه گل هم گرفتم برای همسرم بعد از رقص دادم بهش 

چقد خوب بود یادش بخیر

اندکی شعر و عالمی از عکاسی💥🎆📷
وااااای منم برای جشن عقدم اینو رقصیدم دقیقا روز مرد بود ی شاخه گل هم گرفتم برای همسرم بعد از رقص داد ...

عزیززززززززم 😍😍

انشالله همیشه خوش باشین 💖🌹