2777
2789
عنوان

چشم نوزاد

| مشاهده متن کامل بحث + 347 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم اگه وقت کردی عکس دختر گلت بفرست.کی خوب شد؟؟

دختر منم اینجوریه .خیلی نگرانشم..

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
عزیزم نگران نباش الان یه عکس از پسرم می زارم ببین همین جوریه ولی الان خوب شده

گلم از وقتی به دنیا اومد همینطور بود؟چقد طول کشید خوب شه؟؟

خدااااااایا شکرت به خاطر معجزه ات ..بعد از 3تا سقط خودت حافظ معجزت باش..خداااااااا تورو قسمت میدم به دل شکسته زینب امید هیچ بنده ای رو نا امید نکن..هیچ مادری و با طعم تلخ سقط امتحان نکن..
ممنون عزیزم دلم آروم شد.بعد چندوقت خوب شد؟؟دکتر نبردین؟

پسرم تقریبا تا ۷ ماهگی اینطوری بود چرا دکتر بردم گفت طبیعیه خوب میشه شما هم الان نگران نباش ایشالا کرونا که تموم شد یه دکتر ببر که خیالت راحت بشه

گلم از وقتی به دنیا اومد همینطور بود؟چقد طول کشید خوب شه؟؟

آره عزیزم از تولد اینطوری بود تا ۷ ماهگی اما فقط وقتایی که گریه میکرد یا خوابش میومد خیلی خودشو نشون میداد بقیه وقتا اصلا اینطوری نبود

عزیزم اگه وقت کردی عکس دختر گلت بفرست.کی خوب شد؟؟

یادم نیس دقیق ولی تایک سالگی خوب شده بود 

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان❤این هم نفسی، چه حس و حالی دارد❤ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
پسر من دو ماه و نیمشه اینطوره ولی اون چشمش قی میکنه و اب میریزه کرونا هم اومد نشد ببرم پیش متخصص😞

نگران نباش عزیزم وقتی قی میکنه یعنی مجرای اشکش بسته ست که عفونت داره.خیلی بچه ها اینطورین اکثرا بسته بودن مجرای اشک با ماساژ خوب میشه.ولی چون عفونت داره فک کنم دکتر یه چرک خشک کن میده