2777
2789

خانوما آقایون هیچ کس که کاری نمیتونه بکنه همه بیاین از ته دلمون هر کس 5 تا صلوات بفرسته که خداوند راه چاره ای برامون بفرسته ان شالله. چون خودمون و عزیزانمون واقعا در خطر هستیم.  یه لایک اینجا بزنید و پربازدید کنید ان شالله خداوند چاره ای کنه 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....

https://www.bartarinha.ir/fa/news/962636/تصویری-از-انتقال-یک-بیمار-مبتلا-به-کرونا-در-قم

یه پیر پسر بیکار و الاف و بیسواد و زشت و فقیر😎. علت اومدن توی این سایت هم بی عرضگی و اینکه توی دنیای واقعی نمیتونم با خانومها حرف بزنم اومدم اینجا.اعتقاد دارم بقیه آقایون این سایت هم داستانشون همینه پسر درست درمون اینجا نمیاد.بخدا😰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره واقعا فقط خود خدا میتونه کمکمون کنه 

وگرنه تو این شرایط کشور

با این وضعیت بیمارستانا و دارو ها

کسیم که بفکر مردم نیست 

مردیمم مردیم هیچ کس عین خیالشم نیست😩😩😩

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند
یعنی با صلوات دیگه مریض نمیشیم؟!!!اگه به این راحتی بود که این همه دانشمند برای ساخت واکسنش بسیج نمیش ...

عزیزم ما مسلمونیم و به دعا معتقد هستیم مخصوصا زمانی که برا همدیگه دعا کنیم. آیا الان چاره ای جز توسل داریم؟ پس مقاومت نکنید. 

برای ظهورآقامون و عاقبت به خیری من یه صلوات مهمونم کنید دوستان مهربونم.....
یعنی با صلوات دیگه مریض نمیشیم؟!!!اگه به این راحتی بود که این همه دانشمند برای ساخت واکسنش بسیج نمیش ...

یعنی اینکه ما باید پناه ببریم به همون صلوات

وگرنه نه دارویی بهمون میرسه نه واکسنی نه چیزی

فقط خدا بهمون رحم کنه

چین با یک و نیم میلیارد جمعیت نزدیک ۲۰۰۰ تا کشته داده ایران با با هشتاد میلیون حتما ۲ میلیون کشته میده

من:دهکده هانبض حقایق هستند/اومردم ده با تو موافق هستند/ناگاه‌ صدای خیس رعدی پیچید/باران که ببارد همه عاشق هستند
عزیزم ما مسلمونیم و به دعا معتقد هستیم مخصوصا زمانی که برا همدیگه دعا کنیم. آیا الان چاره ای جز توسل ...

اره یه زمانی قحطی امدبودایران وخیلی مردن یه اقایی گفت برای رفع قحطی زیارت عاشورابخونین همگی وهروزبعدازمدتی قحطی رفع شد