با سلام من عروسیم ۱۸ اسفند هستش. میخاستیم عید بگیریم ولی خیلی از فامیلمان گفتن که مسافرتییم. از طرفی الان ۱۵ ماه که عقدیم. مامانم میگه اسفند ماه هوا خوب نمیشه چرا بعد از ماه رمضان تالار رزرو نکردین. بعدش میگه تو این یک سال و نیم انقد رفتین اومدین خستم کردین.بعدش میگه وسایلاتو میبردی راحت میشدم جامو گرفته. انقدر استرس میده دارم دیونه میشم میگم خب برف بباره مگه چی میشه تازه مگه روز بدیه روز ولادت حضرت علی هستش. شما تجربه عروسی تو زمستون رو داشتین.
آره ...من تو چله زمستون بود..واسه تو خوبه دیگه هوا عالیه
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭
سرد باشه وقتی تو تالار باشی اصلا سنگ بباره چه فرقی داره
😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟ +شاش😅😅😐😐 من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن.. ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭