2777
2789

من خودم به بار نوشتم ولی جواب نداد میخوام این بار بدم به یکی دیگه که کارش همینه به نظرتون جواب میده؟36 سالمه😢😢😢😢

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍

عزیزم براتون دعا میکنم. انشالله همه جوون ها خوشبخت بشن شما هم سفید بخت بشی عزیزم. یه دعا هست تو مفانیح فکر میکنم عنوانش این باشه دعا برای باز کردن بسته شده. اونم بخون انشالله حاجت روا شی

تاریخ اولین سالروز تولد پسرمه. میشه برا سلامتیش صلوات بفرستید. ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خداوندا، تو رو قسم ت میدم به بانوی دو عالم، خانم فاطمه زهرا (س)، کمک کن بخت تمام دختران ایرانی بالای ...

آمین وقت اذان هم هس

🌹خدا برایم کافیست🌹⛔️درخواست دوستی آقایان ممنوع ⛔️ ❤️در فضای مجازی نیز خدا میبیند❤️
40 روز سوره طاها رو بخون انشالله که جواب میده

خوندم

فلک در دفتر سرنوشتم قلم زد.چه اوقات خوشی داشتم به هم زد.الهی ای فلک چرخت نگردد،که چرخت آرزوهایم را به هم زد.....                                                   باردار نیستم مجردم تیکر رسیدن به هدفمه انشالله به زودی به هدفم خواهم رسید.😍😍😍😍😍
https://www.ninisite.com/discussion/topic/3809190/توروخدااگه-کسی-دعای-بخت-گشابلده-بگه

مرسی عزیزم💖💖💖

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🙏

اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ🙏

استار با اجازت 

لطفا اجیا میایین ب تاپیک اخرم خواهشن😞

#ایران🖤