2821
2789

سلام 

اگر از بعلت کرونا میترسید (دور از جونتون)

اینو بدونید زمان مرگ در تقدیر شما قبل از بدنیا اومدنتون نوسته شده و نزد خدای مهربونه.

حالا یکی ممکنه در حادثه یا بیماری عمرش پایان پیدا کنه.

و کسی از مرگ و خواست خدا، نمیتونه اصطلاحا فرار کنه!

خوب فکر کنید و کمی توکلتون به خدا بیشتر باشه.

انقدر کرونا رو بزرگ نکنید.

به اندازه ۱۰ برابر کشته های کرونا ، پراید جون مردم ما رو گرفته!

حالا شما اگر چگونگی مرگ براتون مهمه بشینید و ۲۴ ساعت به کرونا فکر کنید.

همین الان برید سراغ قرآنی که شاید ماه ها سراغش تو خونه هامون نرفتیم و سوره آل عمران رو بیارید.

و فقط معنی آیه 145 رو با تامل بخونید.

اگر از حرفهام ناراحت شدید من عذر میخوام.

اینو بدونید که قلبا دلم نمیخواد کسی بی مورد نگرانی و ناراحتی برای خودش ایجاد کنه.

به عنوان ی برادر کوچیکتر دوستتون دارم

یاعلی

احتراما،قدیمی ترین کاربرمَردِسایت،O2shOmaL کانال 🖤تلگراام بنده،دیدنش خالی از لطف نیست...

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چرا؟؟مااینجاداریم زندگی می کنیم خونواده هامون شهرهای دیگه هستن مگه  شیوع از اینجابوده که قرنطین ...

من وزیر بهداشت که نیستم بخوام شهری رو قرنطینه کنم 

دستورالعملی وجود داره که میتونید دربارش تحقیق کنید 

سالم بودن معنیش این نیست که فردی ناقل هم نیست 

بهتره دعا کنیم کلا تو ایران نیاد وگرنه با این مسئولین خمار و این امکانات کارهممون تمومه

این پروفایل متعلق به یک نفر نیست...
از اول هم بود چطور آمریکا اونور دنیا گرفتن ایران هر روز چند هواپیما میره چین و میاد کسی نگرفته میخوا ...

اره مطمئن باش شنبه خبر قطعی رو میدن 

این پروفایل متعلق به یک نفر نیست...
از اول هم بود چطور آمریکا اونور دنیا گرفتن ایران هر روز چند هواپیما میره چین و میاد کسی نگرفته میخوا ...

چرااطلاع رسانی نکنن؟مبتلاشدن مردم کلی هزینه رودست دولت می ذاره دیوانن؟

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)

[QUOTE=124933188]سلام  اگر از بعلت کرونا میترسید (دور از جونتون) اینو بدونید زمان مرگ در تقدیر شما قبل از ب اونوقت باید کسی هیچ کاری نکنه بگه تقدیرم هرجه باشه آنطور خواهد شد، برق بیمارستان رو قطع میکنن تو ای سیو ۴ نفر میمیرن ، این بی کفلایتی و بی تدبیرییست یا تقدیر، نمیشه که بزتی یکی رو بکشی بگی تقدریت این بود اینطور بمیری

فقط خدا 
خدا نکنه قمی باشم ساکن قم هستم متاسفانه  آره خودم حسش کردم

چرا متاسفانه؟

پستتون توهین آمیز بود

من خودم قمی نیستم البته

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
مگه زلزله اومد ساعت چتد؟

دیشب ساعت نه نه و نیم بود فکر کنم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
باشه

پس کلا این مدلی بی ادبی😒

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز