2777
2789

۵ ساله ازدواج کردمو بچه دار نمیشدم این شماره رو ی بنده خدا بهم معرفی کرد از رو قران و سوره یاسین دعا میده ک باردارشی منو زنداییم ک نتیجه گرفتیم اولش اعتقاد نداشتم اینقد تعریف شنیدم ازش ک زنگ زدم دیگ.پولکی هم نیس تومشهد دقیق نمیدونم ادرسش کجاس۰۹۳۷۰۵۴۱۷۲۸ اسمش اقا سید هست تلفنی کارتون رو درست میکنه نیازی نیس برین پیشش 

من تقریبا دوماه پیش بشون زنگ زدم دیشب بی بی چکم مثبت شد باورم نمیشد امروز رفتم ارمایش اونم مثبت شد دارم بال در میارم از خوشحالی گفتم بیام اینجام بگم تا کسایی ک مث منن ب ارزو مادر شدن برسن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره منم همینو میگفتم همش  ولی الان ک نتیجه گرفتم واقعا اعتقاد کردم

اخه تاپیک قبلیت مردادماه باردار بودی حتی دوسه ماه،اینجا زدی دوماه پیش دعا کرده الان باردار شدی... ما که حالمون بده از ناباروری و دنبال هر راهی  برای درمان هستیم اما  خیلی زشته بخاطر منفعت دیگران سر کار بزاری

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...
اخه تاپیک قبلیت مردادماه باردار بودی حتی دوسه ماه،اینجا زدی دوماه پیش دعا کرده الان باردار شدی... ما ...

عزیزم اون مال برج ۴ بود ک براکسی گذاشتم ک تیغه بینی بچش کوچیک بود وسندرو دان بود

تبلیغ نمیکنم براکسی چون اون بنده خدا پولکی نیس ک براش بخوام تبلیغ کنم ب من گفت برو اول کارت ک درست شد بد حرف از پول بزن.براهمی میگم برین زنگ برنید تا نتیجه نگرفتین پول نمیگیره ازتون.حالا هرجور خودتون میدونید ایشالا ک همه بی بچها بچه دار بشنو دلشون شاد...

عزیزم اون مال برج ۴ بود ک براکسی گذاشتم ک تیغه بینی بچش کوچیک بود وسندرو دان بود تبلیغ نمیکنم براکس ...

زدی برا خودت بوده و از طرف همسرت هم حرف زدی.... مثلا پولکی نیست چقدر هزینه ازت گرفت؟

نمیدونم حس مادر شدن را خدا بمن میدهد یا ...  برای حاجتم صلوات...