2777
2789
عنوان

وونایی ک از دیجی کالا خرید میکنن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 382 بازدید | 64 پست

من همه چیزیمو از مسواک تا نصف بیشتر جهیزمو از دیجی سفارش دادم. برا تهران بازه زمانی داره که مشخص می کنی تو اون بازه میاد. شش سالی هست مشتری دیجی کالام. تو بازه زمانی تاخیر نیفتاده تا حالا برا من. مگر اینکه محصول تامین نشده ۲۴ساعت قبل خبر دادن بهم

مائیم که از باده بی جام خوشیم/ هرصبح منوریم و هر شام خوشیم/ گویند سرانجام ندارید شما/ مائیم که بی هیچ سرانجام خوشیم
چی خریدی؟وسیله برقی میشه اعتماد کردو خرید؟

منم همچی میخرم عزیزم. راضیم. قیمتهاشم خوبه. من دوربین خریدم. وسیله تزیینی. عود. کیسه جاروبرقی. وسایل اشپزخونه. همشون خوبن

خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دم ظهر معمولا میاد مال ما 

البته عصر و صبح هم بوده ولی بیشتر ظهر 

معمولا تاخیر نداره مگه اینکه خونه نباشید بمونه روز دیگه

همون ۹ تا۲۲ حالا من کل روزو باید تو خونه باشم...  خیلیم بهشون احتیاج دارم

اره دیگه چون تهران نیستیم باید صبر کنیم عزیزم. اما انشاالله میاره توی وقت اداری. 

من همه چیزیمو از مسواک تا نصف بیشتر جهیزمو از دیجی سفارش دادم. برا تهران بازه زمانی داره که مشخص می ...

چ خوب .... ب من گفتن اماده و در حال ارساله... 

حولا نمیدونم کی برسه

ن اهوازم 

شهرستان معمولا 3 الی 4 روز طول میکشه

و اگر تامین کننده ی خود محصول دیجی کالا نباشه معمولا حدود یه هفته الی ده روز

خیانت از اونجایی شروع میشه که ، حواست جای دیگس ولی سر سفره عقد داری به یکی دیگه بله میگی😒
بچه ها میشه یه سوال بپرسم خداخیرتون بده آب مرکبات گیری چه مارکی خوبه؟

عزیزم ما گرفتیم اصلا راضی نبودیم. مارکش یادم نیست اما خوب نبود. مثلا پرتغالو که زیاد فشار میدادیم اصلا دیگه نمیچرخید. درست آبگیری نمیکرد. دستی بهتره. رفتم یه دستی استیل خریدم. خیلی خوبه