2777
2789
عنوان

اونایی که زندگیشون خوب نیست بیان فقط

| مشاهده متن کامل بحث + 4552 بازدید | 142 پست

2تا سوال حلال کن یعنی چی؟ 

یعنی رو برگه یا برگه ها جوشن کبیر رو نوشتی بعد گذاشتی تو ی ظرفی روش چند قطره گلاب زدی یا کل ظرف پر گلاب کردی

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پاشد من زود در گاراژ رو باز کردم گفتم زود ماشینتو بیار بیرون اورد بیرون بعد رفتیم دم در خونه خواهر شوهرم خونه بدون حیاط داشتن... پیدا بود که شوهرم داشت ورق بازی میکرد در زدم شوهرم فرار کرد درو ب زور باز کردن دامادشون گفت خجالت بکش نصف شب اینجا دنبال شوهرت میگردی گفتم برو کنار بزار باد بیاد این شوهر ذلیل مرده من کجاس رفتم تو پشت بوم دیدم پشت قایم شده 

همسر خوب که داشته باشی به کسی نیاز نداری❤️🧿دوست دارم همسرم🧿❤️

چرا مردم رو سر کار میذاری اگه دوتا شوهر کردی چطور دیروز تاپیک زدی زن چطور حامله میشه بچه ها حرفشو باور نکنین تاپیک مگه حرف بدی زدم رو بخونین 

میشه واسه حاجتم یه صلوات بفرستین ،ممنونم تیکر رسیدن به حاجتم هست
چرا مردم رو سر کار میذاری اگه دوتا شوهر کردی چطور دیروز تاپیک زدی زن چطور حامله میشه بچه ها حرفشو با ...

میگه شوهر اولم.فک کنم واسه قبل

😍 خدا جونم شکرت به خاطر کنجدی که بهم دادی.خودت مواظب تو دلیم باش 😍