2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 69 پست
بارها گفتم عزیزم گفتم نگین خدایش خواهراش هم خیلی خوبن  ولی بعضی وقتا با شوخی میگن من بغضم میگی ...

خب دیگه همین که یه جوری میخواد بهت نگه که تو ناراحت نشی یعنی واسش ارزشمندی و دوس نداره قلبت بشکنه 

چقدر خواهراش بیشعور بودن بهت گفتن. میخواستن حرصت بدن و همین حال الانت رو ببینن ک موفق هم شدن.

خدایش خواهراش خوبن ولی گاهی وقتا با شوخی در مورد ۳ تا داداش میگن نه تنها شوهر من ولی من بغضم میگیره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم که ولی بازم بعضی وقتا با شوخی میگن 🥺

وسط حرفشون بپر بگو شوخیشم اصلا قشنگ نیست فکر کنم چیزای مهم تری باشه که بخوایم راجبش صحبت کنیم این حرفا اهمیتی نداره وتکراری و خسته کنندس

بیشتر اون کسایی ک ب همسراشون خیانت میکنن و چشم چرونن ب خاطر اینه ک تو مجردی از این کارا نکردن الان ح ...

این حرفت بارها شوهرم بهم گفته 

میگه من به دورانی دیدم که میدونم هیچ ارزشی نداره زندگیم خراب کنم 

زمانی اومدم خواستگاری اینا رو‌بوسیدم‌گذاشنم‌کنار 

الان مبخام زندگی‌کنم‌زندگی‌آرومی داشته باشم 🥺

نگوووو اینجوری عزیزم.شکر خدا کن بخاطر زندگیت بخاطر شوهرت که انقدددد دوست داره بلاخره هرکی یه گذشته ا ...

الان تمام زندگیمیه هیچی حتی از کوچیک ترین چیز از هم پنهون‌نمیکنیم ولی خب 

مرسی جانممم🌹🥺

مرده دیگه فعلا که معلومه برات میمیره دوست دختر فرق میکنه با اینکه ببری تو خونه یا افتخارم بگی

خودش نگفت هیچ وقت خواهرش گفت این مجبور شد بگه اما دیگه هیچ حرفی ازش نمیزنه 

الان تمام زندگیمیه هیچی حتی از کوچیک ترین چیز از هم پنهون‌نمیکنیم ولی خب  مرسی جانممم🌹🥺

پس بخاطر همین چیزایی که میگی گذشتشو دور بریز.اون گذشتشو فراموش کرده تو چرا فراموش نمیکنی