2777
2789
عنوان

دلم گرفته 🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 537 بازدید | 69 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم هرچی بوده مال گذشته بوده گذشته ی هیچکس به ما مربوط نیس اگه طی این ۴ سالی که میگی خطایی ازش سر زده بود اون موقع حق داشتی ناراحت شی به این فکر کن که الان انقد که تو بهش آرامش میدیو انقد که دوستت داره پای زنو زندگیش مونده.به خواهراشم تاکید کن و بگو که درست نیست راجبه این چیزا حرف میزنید اونم در حضور من 

سلام حتما دوستت داره تو با ارزش تریی براش چشماشو بستی وگرنه معتاد نمیتونه ترک کنه بیشتر حواست باشه م ...

به خاطر من خیلی کارا کرده دور همه دوستاش خط کشیده 

الانم اصلا بهش شک ندارم بهش سخت نمیگیرم وقتی حرفی میزنه باورش دارم ولی چی میشه کرد😞😞

درود؛

عزیزم هر باغچه ای بیل بزنی کرم درمیاد ... 

الان یه نقطه سر خط بذار و شروع کن، مهم اینه هرچی هم قبلا بوده تموم شده و شما انتخاب همسرت هستی 

فکرتو‌ مشغول اینا نکن و برای زندگی خوبتون و روابط محکمترتون تلاش کن، اصلا کش نده گلم

خوشبخت باشید🍃

✔️ ⁩از آنِ خودت باش که ارزنده ترینی✔️⁩                      
پرسیدم متاسفانه 🥺😞  خودشم هی سعی میکنه از زیرش در بره ولی راستش میگه😞

بهش فکر نکن داغون میشی

کاری ک از دستت بر نمیاد فکر کردن بهش جز حرص خوردن چیزی ندا ه گذشته شه تو دیگ پذیرفتیش ب این فک کن ک الان پاکه الکی زندگیتو زهر نکن❤

به خاطر من خیلی کارا کرده دور همه دوستاش خط کشیده  الانم اصلا بهش شک ندارم بهش سخت نمیگیرم وقت ...

گفتم که حواست باشه همین بعنوان برادر گفتم کافیه ازت زده بشه شروع میکنه باز مواظبش باش انسان تنوع طلب سخته زندگی کردن باهاش 

اینا رو باید روز اول می‌پرسیدی وقتی مهم بود برات

اولش بهم گفت 

منم گفتمش 😞

ولی بازم بعضی روزا دلم میگیره با اینکه الان واقعا میدونم اصلا نه خیانت نه دروغی تو کارش نیست