2777
2789
عنوان

دنیای نامرد

| مشاهده متن کامل بحث + 341 بازدید | 24 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه تو غم و اندوهن مردم ایران افسرده ترین مردم جهانن😔😔😔😔😔

اره بخدا نمیدوتی چقدگریه کردمم نمیخوام اون دنیامم بدباشه وگرنه خودکشی میکردم خیلی تنهااااام خیلییی ابجی بی کسم

عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍
اره بخدا نمیدوتی چقدگریه کردمم نمیخوام اون دنیامم بدباشه وگرنه خودکشی میکردم خیلی تنهااااام خیلییی ا ...

عزیزم😔😔😔منم خیلی وقتا احساس تنهایی میکنم حس میکنم هیچکس خوبیامو نمیبینه ولی بدیام زود ب چشمشون میاد،منم خیلی وقتا خاسم خودکشی کنم اما بخاطر گناهش منصرف شدم ک حداقل اون دنیام مث این دنیا جهنم نباشه

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️

عزیزم😔😔😔منم خیلی وقتا احساس تنهایی میکنم حس میکنم هیچکس خوبیامو نمیبینه ولی بدیام زود ب چشمشون می ...

😭😭😭😭اره خیلی بده اینکه همش همروبختدی به فکرهمه باشی اماکسی نباشه پشتت خیلی بده شوهرت دلش خواست قربونتت بره دلش نخواست خرابت کنه خیلی بده کلی ابجی داداش دارم باهیشکدوم دردل نمیتونم بکنم خیلی بده بخدااااایمان دارم ولی فک کنم قهره باهام صدامونمیشنوه بخداازبچگی سختی کشیدم ۲۰سالمه دیگه صبرسراومده خستم دلم یه خواب عمیق میخواد ابجی تا وقتی نیستم قدرموبدونن بدون چی بودم چیکاراکردم😭

عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍
😭😭😭😭اره خیلی بده اینکه همش همروبختدی به فکرهمه باشی اماکسی نباشه پشتت خیلی بده شوهرت دلش خواست ق ...

قربون دل پرت بشم من😔😔😔عزیزم اینجوری نکن با خودت افسردگی میگیری،من ب این نتیجه رسیدم تو این دنیا هیچکس و هیچی با ارزش تر از خودت نیس،ب هیچکس امید نداشته باش خودت حال خودتو خوب کن فقط با خدا دردودل کن دیگ از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش اینجوری دیگ انقد ناراحت نمیشیم

خدایا شکرت بخاطر وجود پسرنازم❤️