دلم امشب بدجور گرفته😔زندگی سخت تر و دنیا نامرد تر از اون چیزی بود ک فک میکردم،دلم بچگیمو میخاد دوران مدرسه،زمانی ک تنها دغدغمون ننوشتن مشقای شبمون بود یا این ک میترسیدیم نمرات پایینمونو مامان بابامون ببینن😞کاش بزرگ نمیشدیم
عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍
عضوقدیمی بودم تاپیکمو ترکوندن چپ چپ نگانکن😒خدایی نترکونین به زور ابجیموراضی کردم باشمارش اومدممم😬😬 تعهد داشتن قشنگه حتی تعلق داشتن اینکه بدونی مال کسی هستی سهم کسی هستی و اونم مال تو حق تو مهم نیس این تعهد امضا بشه تو یه کاغذ پاره اصلش جای دیگه سند خورده توی دلاتون❤💋❤🥰😍
😭😭😭😭اره خیلی بده اینکه همش همروبختدی به فکرهمه باشی اماکسی نباشه پشتت خیلی بده شوهرت دلش خواست ق ...
قربون دل پرت بشم من😔😔😔عزیزم اینجوری نکن با خودت افسردگی میگیری،من ب این نتیجه رسیدم تو این دنیا هیچکس و هیچی با ارزش تر از خودت نیس،ب هیچکس امید نداشته باش خودت حال خودتو خوب کن فقط با خدا دردودل کن دیگ از هیچکس هیچ انتظاری نداشته باش اینجوری دیگ انقد ناراحت نمیشیم