2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

چه عالی

بله بهتر از زدن حرف لغو و غیبت اطرافیانه

روزهایی هم که دیر میاند منزل تلفنی مباحثه میکنیم.

هم بحثی خوبی هستیم برای هم

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
بله بهتر از زدن حرف لغو و غیبت اطرافیانه روزهایی هم که دیر میاند منزل تلفنی مباحثه میکنیم. هم بحثی ...

اخه  با اینکه شوهرم خیلی مقیده و شدیدا هم اهل مسجد و مراسمات مذهبیه اصلا حوصله اینجور حرفارو نداره ولی من دوس دارم و بیشتر دوس داره در مورد مسائل اقتصادی صحبت کنه که من دوس ندارم 

مثلا چی میگین

ما هر دو طلبه ایم،من صبح تا ظهر میرم کلاس،بعد از ظهر هر چیزی که در طول روز یاد گرفتم رو میگم.ایشون هم درس خارج هستند نظرشون رو میدند،شاهد مثال میارند،گاهی رد میکنند.

آیات رو بررسی میکنیم.با هم سیر مطالعاتی برداشتیم و مباحثه میکنیم.

مشکلات روز رو بررسی میکنیم و دنبال راهکار دینی میگردیم و...جدل هم زیاد میکنیم سر این مسائل😁

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
اخه  با اینکه شوهرم خیلی مقیده و شدیدا هم اهل مسجد و مراسمات مذهبیه اصلا حوصله اینجور حرفارو ند ...

با هم بسازید

گاهی شما به دل ایشون راه بیایید و گاهی همسرتون.

بیشتر از آینده حرف میزنیم

اره خوبه منم دوس دارم حرف بزنیم ولی تمام تصمیمات اقتصادی مارو شوهرم میگیره منم وس دارم یه جاهای حرف من بشه ولی پیش من قبول میکنه ولی کار خودشو میکنه به خاطر همین حوصله این حرفارو دیگه ندادم