2777
2789
عنوان

یبوستتتت😭

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 20 پست
من یبوست شدید دارم گاهی اوقات همه چیم امتحان کردم همه چی😑از سبوس برنج و اسفرزه و.... هرچی ک فکرشو ک ...

وای یبوست بدترین درد دنیاست منم بهش دچارم تازه من همراه یبوست نفخ شدیدم دارم شما هم اینجوری هستی؟

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

وای یبوست بدترین درد دنیاست منم بهش دچارم تازه من همراه یبوست نفخ شدیدم دارم شما هم اینجوری هستی؟

اره مادر مریضی هاس لعنتی:(نفخ همیشه نه ولی صدای قار و قور 😑این کارو بکن هر شبم شکمتو با روغن زیتون یا سیاهدانه ماساژ بده ...سعی کن چایی نخوری...بین غذا و تا دو ساعت بعدش اب نخور ..ولی در طول روز ۴ لیوان اب یا ۳ تا رو دیگ حداقل شروع کن بخور...اروم غذا بخور خوب بجو...امیدوارم بهتر بشی خواهری من خودم گاهی گرفتارش میشم ب طور شدید میفهمم ولی اینا تجربه هامه واقعا تاثیر دارن

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡
ممنون عزیزم امیدوارم سلامت باشی

قربونت برم همچنین

اگه شده روح پاکت مریض،حتی آسمونت اگه شده خاکستری،حتی رفتی اگه راه دور و خوابت پرید،تو قوی تری باختنو یادش نگیر...♡الهم صل علی محمد و آل محمد♡