2821
2789

ریدن تو هر چی عشقه ک هرچی میکشم از این عشق

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چرا؟! من خيلي سخت پسندم خب ولي از اين خوشم اومده ولي خب خيلي بزرگه😕

خوش اومدن فرق میکنه با عشق، با عقل تصمیم بگیر، هیچ ملاکی جز اخلاق و رفتار مهم نیس،

«نِجاتاً مِنكَ يا سَيِّدَ الكَريمَ نِجِّنا وَ خَلِصّنا بِحَقِّ بَسمِ اللهِ الرَّحمنِ الرَّحيم🍃💚  میشه نگام کنی؟😢  راحت شه زندگیم😍  چشم برندار ازم 😩 میپاشه زندگیم 💔 

یاد استاد خودم افتادم بعد ۲ سال بهم زنگ زده بود میگفت ازدواج نکردین😂😂😂 همون موقع هم بهم پیام میداد کجایی؟😂😂😂یادش بخیر خیلی باحال بود جای بابام بود حالا کتاب دبیرستانم نوشته نمیدونم چش بود

خوش اومدن فرق میکنه با عشق، با عقل تصمیم بگیر، هیچ ملاکی جز اخلاق و رفتار مهم نیس،

آره خب

از لحاظ منطقي در ظاهر در يك سطح هستيم

يعني درسته من الان دانشجو ام اما چند سال ديگه شغلمون مثل هم ميشه

اما تنها تفاوتمون اينه كه ٢٠ سال بزرگتره ازم😐

یه کم بگذره یادت میره

پناه میبرم به خدا از عیبی که امروز در خود دیدم و دیروز دیگران را برای آن عیب ملامت کرده ام... در سرزنش کردن محتاط باشیم وقتی نه از دیروز کسی خبر داریم و نه از فردای خودمان...💙
یاد استاد خودم افتادم بعد ۲ سال بهم زنگ زده بود میگفت ازدواج نکردین😂😂😂 همون موقع هم بهم پیام میدا ...

ببين اين درسته ٢٠ سال بزرگتره

ولي فوق العاده ست

استاد معمولي نيست كه

از همه لحاظ عاليه

ولي واسه يه خانوم ٣٥ ساله نه من😭

ببين اين درسته ٢٠ سال بزرگتره ولي فوق العاده ست استاد معمولي نيست كه از همه لحاظ عاليه ولي واسه ...

بابا بگذر 😳😳😑😶

دو سال دیگه میفهمی چه قلطی کردی 

اخه ۲۰ ساللللللل

😐😐😐😐😐😐

فعلا داغی نمیفهمی

آره خب از لحاظ منطقي در ظاهر در يك سطح هستيم يعني درسته من الان دانشجو ام اما چند سال ديگه شغلمون ...

20 سال خیلیه خدایی،ولی بازم تفاهم مهمه،الان شاید تو جوی متوجه نشی،اگه خواستین ازدواج کنین حتما مشاوره برید با هم، فقط با عشق تصمیم نگیر

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز