2777
2789

💞 هوالحبیب 

بیا که در غم عشقت مشوشم بی تو

بیا ببین که در این غم چه ناخوشم بی تو

شب از فراق تو می‌نالم ای پری رُخسار

چو روز گردد گویی در آتشم بی تو

دمی تو شربتِ وصلم نداده‌ای جانا

همیشه زهر فراقت همی چِشَم بی تو

اگر تو با منِ مسکین چنین کنی جانا

دو پایم از دو جهان نیز درکِشَم بی تو

پیام دادم و گفتم بیا خوشم می‌دار

جواب دادی و گفتی که من خوشم بی تو

سعدی# ♥️

♥️ تقدیم به همه ی دلدادگان ♥️

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi

🍭❤

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

ابنابتتو میکنم تو........تا

اصلا باهات قهرم😓🍭

تموم بیمارستان از صدای جیغ                                                  دختری پر شده بود                                                                 که برای شیمی درمانی نمیذاشت                                             دست به موهاش بزنن                                                            چون عشقش                                                                      موی بلند دوس داشت🐥🐥🐥🐥

با ساربان بگویید احوال آب چشمم

تا بر شتر نبندد محمل به روز باران

///موهیتا راست میگف اهواز شهر عاشقیه شهر دیوونگیه ❤ خدایا شکرت بابت همه چی♥💫///

ابنابتتو میکنم تو........تا

ارومتر خاهر😂

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 
با ساربان بگویید احوال آب چشمم                     ...

ساربانا خبر از دوست بیاور ما را ! سعدی

آتش بگیر تا که بدانی چه می کشم!                                         https://t.me/abyate_saadi
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز